Jump to content

Jim75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jim75

  1. Φαινεται απο το ΙΜΕΙ αν ειναι απο Γαλλια η Γερμανια πχ? Στο καταστημα e-shop δεν ξερανε να μου απαντησουν εκτος το οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.
  2. Ευχαριστώ!!:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαπου διαβασα οτι πολλοι οταν το αγοραζουν κανουν factory reset και καθαρο install στις αναβαθμισεις αν καταλαβα καλα..Κερδιζουμε κατι με αυτο?
  3. Καλησπερα.Μιας και το βλεπω σαν καλη επιλογη και σε καλη τιμη πλεον , θα ηθελα να κανω 4 ερωτησεις ( που δεν προλαβα να διαβασω το νημα και ισως απαντηθηκαν). 1.Εχει εκδοση pure android? και αν ναι ισχυει μετα την αναβαθμιση σε 6,0? 2.Διαβασα οτι εχει 2 ηχεια αλλα ειναι stereo? 3.Διαβαζω οτι αλλοι εχον παρει το "γερμανικο" οι αλλοι το "γαλλικο" ποιες οι διαφορες? λογω οτι ειναι αγορασμενα απο site του εξωτερικου?Εγω παραδειγμα που θα το παρω απο e-shop τι θα ειναι? 4. USB OTG ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΧΕΙ?
  4. Jim75

    Lenovo S960 Vibe X

    Ευχαριστώ καταρχήν για την βοήθεια.Για το update που ζητάει η camera να το κάνω???
  5. Jim75

    Lenovo S960 Vibe X

    Kαλησπερα.Σημερα πηρα στα χερια μου το κινητο απο minideal.Eχω 2 αποριες.α) στην camera ζηταει update, να το κανω θα κερδιζω κατι η παιζει σεναριο να γυρισει στα κινεζικα?β) εχει ενα application της lenovo το gallery theme (αν δεν κανω λαθος) και αυτο ζηταει update , να το κανω?:confused: Υ.Γ Τις επαφες δεν ειναι πολλες και θα τις περασω με το χερι να βαλω και το +30 για την αναγνωριση κλησης?
  6. Jim75

    Lenovo Vibe X2

    Γνωριζει καποιος αν με την εκδοση lolipop που αναμενεται σε λιγο καιρο θα μπορει να παρει απο cu official ROW?
  7. Jim75

    Lenovo Vibe X2

    Καλησπέρα.Ειμαι νεος στο forum και γενικα αρχαριος απο smartphones.Σκεφτομαι να παρω το x2 απο minideal.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν εχει screen protector τυπου gorilla η κατι αλλο?
×
×
  • Create New...