Jump to content

csfiatkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by csfiatkos

  1. Βγήκε κι άλλη έκδοση, διαβασα. 20160113.
  2. Υπάρχει δυνατότητα, απ όσο Ρώτησα είχαν φέρει μια συσκευή και αυτή ήταν ρεζερβε, στα 649 το 16αρι.
  3. Δεν θα έχεις κανένα θέμα, εγώ το λειτουργώ περίπου έναν μήνα και δεν έχω παρατηρήσει απώλεια σήματος. Για την χωρητικότητα θα έλεγα 64, εγώ δεν το μετάνιωσα παρότι έχω και τα 100gb στο drive.
  4. Petition για να γίνει open source το λογισμικό http://www.ipetitions.com/petition/a-formal-appeal-of-the-smartphone-owners-iuni-u3
  5. Το κινητό είναι το καλύτερο android που είχα ποτέ.
  6. Δεν είχα βρει καλή εφαρμογή ως να διαβάσω το ποστ για το App αυτό, κάποια στιγμή που το δοκίμασα έπαιζε αλλά δεν το έψαξα πολύ. Μια χαρά.
  7. Παντού σιωπή. Καμία κινητικότητα στον ορίζοντα. Μάλλον όλοι όλοι είναι ευχαριστημενοι, παγκοσμίως. Βγήκε νέα beta έκδοση της iuni rom. Ούτε ασχολούμαι. Θέλει έξτρα εγκατάσταση τα gapps, workaround για να δουλέψει το whatsapp, πολλη δουλεια γενικά. Miui και ξερό ψωμί. Η οποία επίσης έβγαλε νέα έκδοση αλλά δεν αλλάζουν και πολλά οπότε δεν ασχολήθηκα επίσης.
  8. Παρατήρησα πως όταν βγάζει το θέμα με τη σιμ, με την επανεκκίνηση πλέον δεν μου λύνεται το θέμα αλλά αν μπω στις ρυθμίσεις, installed apps και από εκεί στις ρυθμισεις phone, με πετάει στην οθόνη για το πιν. Οπότε έτσι το έχω λύσει, ως να βγει αναβαθμιση Τι νέ(κρ)α;
  9. Ίσως να έχω κάνει καποια ρυθμιση, αλλά χτες ήταν η δεύτερη φορά που συνέβη. Την πρώτη δεν έδωσα σημασία, ελπίζω απλά να έτυχε. Δυστυχώς το θέμα επιμένει, αν κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει "device Id not valid" Και κατι αλλά τέτοια και δεν δουλεύει ως να βγει το πληκτρολόγιο για εισαγωγή πιν. Σήμερα πχ αυτό κράτησε 3 ωρες με συνεχείς επανεκκινησεις, flight mode on and off, κλπ κλπ κλπ. Τελικά σε κάποια φάση πάτησα κάτι στις επιλογές κλήσεων και (ίσως τυχαια) βγήκε το πληκτρολόγιο. Θα δοκιμάσω μια πειραγμενη ρομ της iuni. Θα δούμε.
  10. Τεράστιο θεμα: δεν ζητάει πιν στην φάση επανεκκίνησης και δεν ανοίγει η γραμμή του τηλεφωνου. Πέρασα μισή ώρα να προσπαθώ να το ξυπνήσω.
  11. Θα το δοκιμάσω αυτό με τα permissions.
  12. Η πολύ καλή διαχείριση με προβληματιζει γιατί έχω την εντύπωση πως κλείνουν όλα με κάποιον τρόπο και δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις. Εκτός του viber που κλασικά δεν δουλεύει σωστά, και το whatsapp δείχνει να μην έχει σωστά notifications, θαρρεις και πέφτει η συσκευή σε deep sleep και όλα μετά θέλουν επανεκκίνηση για να δουλέψουν σωστά.
  13. Σκεφτόμουν να την περασω σημερα. Λοιπόν την πέρασα, είναι σούπερ. Δεν ζεσταίνεται το κινητό, δεν κολλάει, δεν έχει περιττές εφαρμογές, είναι πολύ καλή. Κάτι αρνητικό δεν είδα.
  14. Για να δούμε. Δεν μπορώ να πω ότι διεκρινα κάτι, υπερθέρμανση σε ενοχλητικό βαθμό.
  15. Δεν την κράτησα τόσο για να μπορέσω να καταλάβω. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη συσκευή, χωρίς gapps κλπ. Μέσα σε μια ώρα το είχα ξαναγυρισει στην 5.8.17 αν δεν κάνω λάθος, που είναι μια χαρά, δεν έχει και κινέζικο bloatware και πετάει το κινητό. Λοιπόν. Σε αυτόν τον φάκελο https://onedrive.live.com/redir?resid=E43D3903B25FDE38!447&authkey=!AHZYiCQN4_xL3Sc&ithint=folder%2czip έχει περάσει ένας τύπος από φόρουμ του xda κάποιες rom. Miui HBB που δοκίμασα και δεν με εξυπηρέτησε καθόλου, miui 5.9.14 αν δεν κάνω λάθος που χρησιμοποιώ τώρα και άλλες δύο που δεν θυμάμαι. Πέρασα τη ρομ, πέρασα το super su, αφαίρεσα όλες τις κινεζικες εφαρμογές (τις μη miui τουλάχιστον, όπως Baidu κλπ) και τρέχει άψογα. Όποιος θέλει, δοκιμάζει.
  16. Θα του κάνω σήμερα την αλλαγή και θα ενημερώσω. Πέρασα χτες την αναβάθμιση και το μετανιωσα. Δεν είναι ρουταρισμενο ενώ περνάει το SuperSU, δεν έχει gapps ενώ μεσω των ρυθμίσεων σου λέει να περάσεις το framework, έχει πολλές κινεζικές εφαρμογές και οι έξτρα που έχει βάλει δεν θεωρώ ότι εξυπηρετούν σε κάτι. Επισης δεν είχε πληκτρολόγιο ευρωπαϊκό.
  17. Δύσκολα θα επιστρέψω στην iuni, όσο και να είναι καλή, δεν έχει notifications, δεν έχει πολλές επιλογές, δυστυχώς...
  18. Την δοκίμασε κανείς; προσφέρει κάτι εκτός από τις εφαρμογές;
  19. Θα την κατεβάσω, αντε να δούμε. Δεν βρίσκω κάτι στο Google. Αν μπορείς δώσε λινκ.
  20. Χμ. Κακό αυτό. Θα μείνω σε αυτήν που έχω ήδη.
  21. Δεν διάβασα τιποτε θετικό στο ρωσικό σαιτ. Ότι έχει πρόβλημα με το γουατσαπ και τα gapps. Κάτι άλλο όχι. Για τη MIUI 5.9.14 ότι υπερθερμαινεται η συσκευή.
  22. Για δες μπας και προσθεσανε τιποτε της προκοπης.
×
×
  • Create New...