Jump to content

ArisXam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ArisXam

  • Ημ. Γέννησης 16/04/1991

ArisXam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μετά από τοποθέτηση της dome glass είχα και εγώ πρόβλημα με φουσκάλες κάτω αριστερά και πάνω αριστερά. Παρατήρησα πως εξαπλώνονται. Αν τις πιέσεις λίγο με το χερι μειώνονται όχι τελείως όμως. Χθες ασκώντας περισσότερη πίεση πάνω στο σημείο και σπρωχνοντας τες προς την άκρη τις είδα να εξαφανιζονται και το γυαλί να φαίνεται χωρίς δείγμα φουσκάλες. Εδώ και μια μέρα δεν μ έχουν ξαναβγεί και ελπίζω να μην ξαναβγουν. Ελπίζω να βοήθησα όσους αντιμετωπίζουν ίδιο πρόβλημα.
  2. Καινούργιο firmware για Nordic countries. Το χει δοκιμασει κανεις;;
  3. Εγώ Nova launcher χρησιμοποιώ και όλα πηγαίνουν ρολόι.. Δεν έχω δοκιμάσει τον CM launcher...Αξίζει;;
  4. Εντυπώσεις απο το update της τελευταιας Nordic??
  5. Παιδιά υπάρχει κάποιος που να άλλαξε απο την Β5 EUR ή την D3 ΝΕΕ στην καινούργια D6? Αν ναι παρακαλώ αναφέρετε διαφορές και αν αξίζει το φλασάρισμα της νέας ρομ. (Πάντως η I9506XXUDOD3 ΝΕΕ τις τελευταίες μέρες πάει σχετικά πιο γρήγορα) Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος γιατί όταν κάνω μαζικό κλείσιμο εφαρμογών μέσω nova launcher, δεν με βγάζει στην αρχική καρτέλα αλλά μου εμφανίζει μία καρτέλα κενή με άσπρο και πορτοκαλί φόντο ενώ στο TouchWiz μου εμφανίζει κανονικά την αρχική καρτέλα. Είναι κάποιο bug του nova ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ.
  6. Χρησιμοποιω Lolipop Greek Black Edition εδώ και 1 μήνα περιπου..Μπορώ να πω ότι σε πολλα πραγματα ειναι εναν τονο πιο αργη απο την ΚΚ. Σκεφτομαι να γυρισω με Odin σε ΚΚ. Θελω να ξερω αν αξιζει απο καποιον που εχει κανει ηδη downgrade σε ΚΚ.
  7. Δηλαδή το πρόβλημα με το lag σε κάμερα συλλογή μπορεί να λυθεί με επαναφλασαρισμα της ρομ και Hard reset και wipe cache πριν και μετά το φλασαρισμα;
  8. Ξερει κανεις ποια η διαφορα μεταξύ Kies και Kies 3 ??
  9. Δεν την έχω βαλει ακόμα για να σου πω. Είμαι ακομα στις σκεψεις να φυγω απο KitKat
  10. http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9506 εδώ μπορείς να την βρεις.
  11. Έχει καποια σημασία ποια εκδοση του Odin χρησιμοποιεις;; Π.χ στην εκδοση που εχω εγω 3.10.6 στο δευτερο κουτι που βαζεις το firmware αντι για PDA μου εμφανίζει AP. Επίσης αναγνωρίζει την συσκευή και χωρις το Kies; Τους Drivers τους εχω εγκατεστημένους.
  12. Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και γενικά σε θέματα firmware, οπότε θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σχετικά με τις οδηγίες flashαρισματος νεας rom δεν εχω καποια απορια. Το μονο που θελω να μαθω ειναι ποιο firmware πιστευετε πως ειναι απο την μεχρι στιγμης χρηση ποιο καλο; Εγω προσωπικα διαβαζοντας αποψεις εδω μεσα κατέληξα στο να κατεβασω το ΝΕΕ της Φιλανδιας και το EUR της Ελλαδας. Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο; Επισης νομιζετε οτι αξιζει να παμε στην L η να παραμεινουμε στην KK. Τελος διαβασα πως γινεται μεσω ενος προγραμματος να μηδενισεις τον μετρητη. Ισχυει;
×
×
  • Create New...