Jump to content

pmpaul14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pmpaul14

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1983

pmpaul14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω παραλάβει το mx4 pro εδώ και περίπου 5 μέρες. Το κινητό εκεί που δούλευε μια χαρά ξαφνικά έκλεισε και δεν ανοίγει καθόλου. Δεν μπαίνει ούτε σε download mode ούτε τίποτα. Υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Καμια ιδέα. Μου φαίνεται πρέπει να το στείλω πίσω στο vickmall που το πήρα...
  2. Ok ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
  3. Μόλις παρέλαβα κι εγώ το κινητάκι απο vickmall . Διαπίστωσα ότι δεν το έχουν κάνει root που δεν πειράζει και ότι δεν έστειλαν eu adapter όπως ζήτησα. Τι να κάνω να του στείλω παίζει να μου στείλουν μόνο τον φορτιστη?
  4. Τώρα με τα cc δεν μπορώ πχ να αγοράσω κάτι από το vickmall με χρήση paypal? Ρωτάω γιατί αυτά αλλάζουν συνέχεια και δεν ξέρω τι γίνεται πια... Κι αν ναι υπάρχει κάποιο όριο ή δεν μπορώ απλά να πάρω τίποτα?
  5. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω το mx4 pro αλλά με ανησυχεί λίγο η μπαταρία του. Ισχύει αυτό που αναφέρεται σε προηγούμενες σελίδες για sot 3-4 ώρες με ενεργοποιημένο 4g γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο. Αναμένεται να βελτιωθεί με την έκδοση 5,1 που γενικά είναι καλύτερη σε διαχείρηση μπαταρίας?
  6. pmpaul14

    Meizu MX5

    Δηλαδή το mx4 pro έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη?
  7. pmpaul14

    Meizu MX5

    Αλήθεια νόμιζα ότι ήταν καλύτερη... Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω και δίνω μεγάλη βάση στην κάμερα γι αυτό ρωτάω.
  8. Ok σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Προφανώς δεν με νοιάζει η κατηγορία στην οποία ανήκει το κάθε κινητό. Έχω να διαθέσω κάποια λεφτά για να πάρω κινητό και προσπαθώ να καταλάβω εκεί γύρω στα 250 ευρώ ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Έχεις δίκιο σχετικά με το ότι είναι το απλό note 3.
  9. Έχω κοιτάξει πολλά reviews και για τα 2 τηλέφωνα. Μπορείς άνετα να κάνεις ένα search και να βρείς πολλά. Παραθέτω ένα vs που είδα
  10. Δεν διαφωνω σε αυτό αλλά πέρα απο αυτό και λίγο καλύτερη μπαταρία έχει κάτι καλύτερο απο το meizu? Σκέφτομαι πχ να παω σε 32 gb mx5 οπότε για την χρήση που κάνω θεωρώ ότι καλύπτομαι από θέμα χωριτικότητας. Το meizu λέει έχει καλύτερο ήχείο, κάμερα, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και ίσως οθόνη (δεν είμαι σίγουρος γι αυτό).
  11. Επειδή είμαι κι εγώ ανάμεσα στα 2 κινητά για την κάμερα του redmi note 3 δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα ενώ απο ότι έχω διαβάσει το mx5 έχει από τις καλύτερες κάμερες. Η οθόνη επίσης είναι ίδια και στα benchs βγάζουν το ίδιο score. Προσπαθώ να καταλάβω απο που προκύπτει ότι το xiaomi είναι τόσο καλύτερο.
  12. pmpaul14

    Lenovo S60

    Καλησπέρα. Έχω αγοράσει ενα lenovo s60 για την κοπέλα μου. Λειτουργούσε μια χαρά για έναν μήνα. Μετά είδα βγήκε αναβάθμιση για λολιποπ. Την κατέβασα πήγα να την περάσω και κόλλησε η εγκατάσταση στο 75%. Το άφησα καμιά ώρα στο 75% κι αφού δεν προχώρησε πάτησε το power button μέχρι που έκλεισε και τώρα δεν κλείνει πια. Ανοίγει και μένει στην εικόνα lenovo powered by android και δεν κάνει τπτ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Την μπαταρία δεν μπορώ να την βγάλω και γενικά δεν θέλω να το πειράξω πολύ καθώς είναι εντός εγγύησης. Το μόνο που κάνει είναι όταν πατάω το power button να κλείνει και ξαναανοίγει στην ίδια οθόνη. Καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...