Jump to content

cocone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cocone

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

cocone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έκανα το update αλλά το πιο ενοχλητικό πρόβλημα για εμένα (την γυναίκα μου δλδ) το οποίο είναι η μη ύπαρξη bold fonts, παραμένει. Έχει βρει κανείς κάποια λύση για αυτό?
  2. Το έχω για την γυναίκα μου και προς το παρόν όλα πάνε μια χαρά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω στους κατόχους του τηλεφώνου. Bold γραμματοσειρά έχει το τηλέφωνο; Όταν ανοίγω Gmail ή Facebook εμφανίζει τα πάντα με την ίδια γραμματοσειρά. Οπότε δεν υπάρχει διάκριση αδιάβαστων email για παράδειγμα στο Gmail ή διάκριση "link" στο facebook. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική για μένα, απλά ο χρόνος φόρτισης είναι αρκετά μεγάλος .
  3. cocone

    ZTE Blade S6

    Παρέλαβα χθες από Gearbest. Μένω Γερμανία αλλά το κινητό ήρθε από Γαλλία (???). Δεν πλήρωσα μεταφορικά και ήρθε με DHL εντός 2-3 εργάσιμων από την παραγγελία. Στα του κινητού, η πρώτη εντύπωση ήταν έτσι κ έτσι μιας κ το πλαστικό της "πλάτης" μου φάνηκε πολύ πλαστικό. Μετά από 1 ώρα χρήση σχεδόν, μπορώ να πω ότι το συνήθισα . Γενικά η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε αρκετά καλή αλλά ίσως περίμενα κάτι παραπάνω. Σαν κινητό πετάει , ελάχιστες εφαρμογές πάνω στο "μαμίσιο" Lolipop. Προσωπικά έβαλα το Google Now Launcher και είμαι καλυμμένος. Η φωτογραφική αρκετά καλή, νομίζω από τις καλύτερες για κινητό σε αυτή την τιμή, χωρίς να είμαι ειδήμων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα . Μπαταρία δεν έχω πλήρη άποψη διότι το σκαλίζω συνέχεια. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν Lenovo A850 και σε σύγκριση των 2 θα έλεγα πως ήταν πιο προσεγμένη κατασκευή το Lenovo αλλά σαν συνολική εμπειρία προτιμώ το ΖΤΕ (αντιλαμβάνομαι ότι δεν τίθεται θέμα άμεσης σύγκρισης των δύο). Σε λίγες ημέρες παραλαμβάνω και ένα Kingzone N3 Plus , οπότε θα έχω δυνατότητα σύγκρισης και με ένα νεότερο κινητό. Συμπερασματικά νομίζω ότι σαν επιδόσεις / κάμερα / τιμή είναι αρκετά τίμιο και όποιος το πάρει δεν θα το μετανιώσει. Για τους κατέχοντες: Ποια έκδοση sw έχετε στο site βλέπω διαθέσιμη την Β10 ενώ εγώ έχω την Β07. http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/10eac5ab-7cc1-4db6-96ae-6ae2536e320e.html
  4. Καλησπέρα, Θα ήθελα τις γνώμες σας για τα παραπάνω κινητά όσο αφορά ποιότητα κατασκευής, λογισμικό ( αναφέρομαι κυρίως στο εξτρα λογισμικό που προσθέτει κάθε κατασκευαστής, θα ήταν ιδανικό βέβαι κάποιο που να εχει ήδη Android 5.0 ) και λήψη 4G. Το Honor εκ πρώτης όψης φαίνεται value for money . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βέβαια και οποιαδήποτε άλλη πρόταση που να με καλύπτει στα παραπάνω είναι καλοδεχούμενη (εκτός από LG) .
×
×
  • Create New...