Jump to content

Fioto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fioto

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Fioto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. παιδια μια ερώτηση που θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθουσατε... το κινητο το ειχα στειλει πισω και τωρα αυριο μεθαυριο θα ειναι στα χερια μου ειναι σωστο να του κανω ολες τις αναβαθμησεις με μια? δλδ 5-6 συνεχομενα...;) Ευχαριστω προκαταβολικα :)
  2. παιδια ψαχνω Ebay για ανθεκτικες ζελατινες-οθονη ξερει κανεις τπτ??
  3. Παιδια εγω ειχα μεχρι τωρα τουλαχιστον μια ευχαριστη εμπειρια με GearBest αγορασα το Kingzone n3 plus και κατι αλλα μπιχλιμπιδια αλλα μου βγηκε ελαττωματικο τους εστειλα μνμ παντα απαντουσαν αμεσα και γρηγορα... εκανα οτι μ ειπαν αλλαγη δεν ειδα μετα μου λενε στειλε μας το πισω παω στα Ελτα το στελνω μετα απο 3-4 μερες που τους εστειλα τον κωδικό μου απαντανε και μ λενε ευχαριστουμε πολυ κτλπ τι θελεται '' πισω τα λευτα σας'' ή "να στειλουμε καινουριο" και ετσι τους απαντησα καινουριο χτες στις 28/4 και σημερα 29/4 μου εστειλαν και κωδικο και ολα το ετσειλαν το καινουριοο... μεχρι τωρα ειναι πολυ αξιοπηστο!!! αυτη ηταν η εμπειρια μ για νεα θα σας ενημερώσω
  4. καλημερα στην παρεα πηρα πριν 1.5 βδομαδα το Kingzone N3 plus και μου εκανε κατι κρασαρισματα "κολουσε η οθονη και μετα επανεκκίνηση" μιλησα με την Gearbest (το καταστημα που το αγόρασα) και μου εστειλαν ενα ε-μαιλ και λενε διευθύνσεις κλτπ και τονιζουν οχι φαστ κουριερ τωρα εγω απο που θα τους το στειλω πισω για την επισκευη (Flat Rate Shipping) Ελτα? ή ? οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ να μ ελεγε :)
  5. ειναι το Kingzone n3 plus δεν ξερω απο το Gearbest τους εστειλα μνμ αλλα θα δειξει τωρα περιμενω...:$
  6. Συγνωμη αλλλα δεν ηξερα σε πιο τοπικ κολαει... πηρα ενα κινητο καλο 2Gb ram καλο γενικα το εχω 4-5 μερες και απο την δευτερη μερα μου καθιζει κατι κολληματα ξαφνικα (ακομα και στο ξεκλιδωμα) και μετα επανεκκίνηση.... τι να κανω? :$
  7. Εκανα ξανα επαναφορα αλλα συνεχιζει σημερα μου εκανε σε 20 λεπτα 2 φορες επανακινηση :/ αν μπορει κανεις να βοηθησει ή μιπως να απευθηνθω στην gearbest?-kingzone?
  8. φιλεε μ ολα αυτα που λες μου φαινονται κινεζικα δεν καταλαβαινω δλδ πανω κατω καταλαβαινω αλλα δεν ξερω πως... :$ Mannolia ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕ ΠΟΛΥ για το μνμ :) παιδια δεν κατεω τι παιζει (αν το παθαίνεται και εσεις πειτε μ) στα καλα καθουμενα οταν παω να ανοιξω κατι χωνει ενα σκληρω Freeze και μετα απο 30-40 δευτερολεπτα κανει επανεκκίνηση... :/ τα εχω κανει ολα τα update :$
  9. κοπελια εχω μεγαλο προβλλημα :/ :/ ολα καλα εκτος κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και για καμποση ωρα καλα η οθονη ανοιγει οταν με περνουν τηλ... τωρα μ το κανει 3η φορα με παίρνουν τηλ μιλαω 1 λεπτο οταν μιλαω η οθονη δεν κλεινει και μετα που μπαίνει στην αδρανοποιηση κλεινει και δεν μπορω να κλεισω το τηλ να κανω τπτ παταω το κουμπη να ανοιξει η οθονη αλλα παλι τπτ παραμενει κλειστη!! ;///
  10. ναι οκκκ και εγω αν και οχι δεν θα το ελεγα με 800mb :blink::blink: ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω το ιδιο θεμα με τους αλλους :/ :/ με παίρνουν τηλ και η οθονη μαυρηη :(:(:(:( παιδια αν εχεται βρει λυση πειτε μ :)
  11. παιδιαα σημερα στις 1 ηρθε στα χερια μου... ;$ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΑ τα λευτα του τα αξιζεε τουλαχιστον οσο το πασπαλευω τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!!! μονο που δεν ξερω αν δεν μπορω εγω μονο τις εφαρμογες δεν μπορω να τις μετακινησω στην SD :/ ολα τα αλλα ειναι πραγματικα καλα και με Antutu 32.354... μια ερωτηση για οσους ξερουν κανενα app για καθαρισμα ή ελαφρομα τις RAM?
  12. καλοφαγοτοοο ευχαριστουμε για τις πληροφοριες :) και εγω εκανα την παραγκελια απο το Gearbest στα 144 -8%Ευρο σημερα μου εστειλαν φωτο οτι το στελνουν θα κανω πολλες μερες υπομονη αλλα μολισ ερθει θα ενημερώσω και εγω :)
  13. μμ καλοφαγοτο :)) ποσο καιρο εκανε πανω κατω θεωριτικα οτι την παρασκευη θα το εχεις... :)
  14. mannolia ακομα περιμενεις? πανω κατω ποσες μερες? :$
  15. δεν ξερω αν ειναι... :$ η αληθεια ειναι οτι δεν το λεει καπου συγκεκριμενα για την εκκινηση... :/ γιατι παιζει να μου παρουν παραπανω? ευχαριστω για την απαντηση :)
×
×
  • Create New...