Jump to content

johnny12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnny12

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

johnny12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Χααχαχ ειπα και γω, τι στο καλο. Απο china 210 δολαρια το εμφανιζει σε μενα. Μηπως βλεπω λαθος?
  2. Παιδια, εδω το gearbest απο ευρωπαικη αποθηκη δινει τιμη 109 ευρω για το ZE551ML μοντελο. Ισχυει κατι τετοιο? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_170574.html?wid=3
  3. Σοβαρά μιλας τωρα? Δεν το ηξερα.Την ρωτησα και 10 φορες αυτη στο τηλ κ μου λεει δεν υπαρχει προβλημα... Θα προσπαθησω να ακυρωσω την αποστολη αν δεν εχει παει ηδη.
  4. Χαίρεται παιδια. Μου έχει σπάσει και εμενα η οθόνη στο g2. Το είχα παει σε ενα service εδω στην Πατρα και μου ειπανε οτι πρεπει να πληρωσω 350 ευρω γιατι εχει γινει ροοτ η συσκευη και θελει αλλαγη μητρικης (whaat?). Φυσικα απερριψα το ποσο και το πηρα πισω σκεφτομενος οτι ηταν ερασιτεχνες και οτι θα το πηγαινα στην procordia οπως προτεινεται γενικα στο φορουμ. Σήμερα λοιπον που παρελαβα το κινητο το εστειλα αμέσως procordia, παρατηρώντας αργότερα οτι και το μαγαζι στην Πατρα το εστείλε και αυτο εκει(Procordia) για επισκευη. Υπαρχει περίπτωση να μου το απορρίψουν ξανα επείδη το κινιτο ειναι root και τρεχει cyanogenmod ή ηταν κατι τυχαιο. Αν ξανα απορριφθει τι μου προτείνεται να κανω? Ευχαριστω.
  5. Καλησπερα myphone-ιτες. Καινουριος στο φορουμ. Θελω να αλλαξω το τωρινο μου κινητο και γλυκοκοιταζω εδω και καποιες εβδομαδες το meizu Μ1 note και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ. Ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ομως μιας και δεν εχω ξανα παραγγειλει ποτε απο εξωτερικο. Να τους πω να συμπεριλαβουν google services και ευρωπαικο ανταπτορα? Τι πρεπει να κανω για να γλιτωσω τελωνεια και ιστοριες? Υπαρχει καποιος κατοχος που μπορει να αναφερει περιπου την διαρκεια της μπαταριας? Τελος υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω γενικα τοσο για το οτι προκειται για ενα κινεζικο κινητο τοσο οσο για μια παραγγελια απο το εξωτερικο? Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις συμβουλες σας. Ακύρο με λιγο ψαξιμο βρήκα εναν οδηγο εδω στο φορουμ. Φυσικα οποιος θελει να προσθεσει κατι καλοδεχουμενο. :)
×
×
  • Create New...