Jump to content

elensim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elensim

  1. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Ο υπολογιστής μου δεν μου αναγνωρίζει το samsung galaxy s6.Γιατί?Παρόλο που κάνει το χαρακτηριστικό ήχο όταν συνδέω την συσκευη, δεν μου βγάζει το αντίστοιχο εικονίδιο ώστε να το αναγνωρίσει σαν αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης :-( Επίσης δεν μπορώ να στείλω αρχεία με bluetooth στον υπολογιστή μου από το κινητό.
  2. Κατατοπίσει κότα τες οι οδηγίες σου Λάζαρε, το πρόβλημα μου είναι ότι στις επιλογές του font δεν μου βγάζει εμένα καν την μπάρα importing my resources. Είτε επιλέγεις κάποιες από τις κινεζικές είτε πληρώνεις για κάποιες άλλες κινεζικές. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, εμένα τα ελληνικά μου τα βγάζει μια χαρά, καμία σχέση με τα ακαταλαβιστικα ελληνικά που βγάζει το συγκεκριμένο lenovo του βίντεο. Προέκυψε και άλλο πρόβλημα (δεν αντέχω αλλο) : δεν μου αναγνωρίζει τη ταυτότητα του καλούντος. Ενώ δηλαδή τον βρίσκει στον κατάλογο και όταν παίρνω τηλ μου τον βγάζει κανονικότατα στην οθόνη (ονομα-τηλέφωνο), όταν με παίρνει δεν τον αναγνωρίζει (εμφανίζει μόνο το τηλ)
  3. Το κινητό μου είναι το s90 U Φίλε μου Λάζαρε μέχρι το 1:36 έβγαλα άκρη. Αν μπορείς στείλε μ τα βήματα. Αυτή όλη η διαδικασία θα με βοηθήσει-βελτιώσει ως προς τι στην γραμματοσειρα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α επίσης έτσι ακριβώς όπως δείχνει το theme center στο βίντεο, έτσι ακριβώς τα βγάζει και σε εμένα στο κινητό μου Τα κινέζικα. Άρα όλοι όσοι αγοράζουν lenovo, είτε είναι αγορασμένο από Ελλάδα είτε οχι, έχουν θέμα με τα κινέζικα ringtone κτλ???
  4. lazare για την βελτιωση εμφανισης ελληνικων?
  5. Lazio nexus σε ευχαριστώ πολύ για την εφαρμογή του καιρού. Για την αποθήκευση μεμονωμένων λέξεων το γνωρίζω ήδη, αλλά είναι κάτι το πολύ κΟυραστικο. τι εννοείται όταν λέτε βελτίωση εμφάνισης των ελληνικών? Υ.γ. Το ζητούμενο είναι ρε παιδιά ότι υποτίθεται ότι αγοράζουμε επώνυμο κινητό για να μπορούμε να χρησιμοποιησουμε κ τις εφαρμογές της εταιρείας που μας παρέχει Κ την εγγύηση. Άμα είναι να μπαίνουμε σε όλες αυτές τις διαδικασίες κ ν κατεβάζουμε ξεχωριστές εφαρμογές κτλ, τότε ποιο το νόημα να πληρώνουμε το όνομα μιας international εταιρείας η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να παρέχει τις υπηρεσίες της παγκόσμια! !!! Εγώ με την Samsung κ την Sony Ericsson δεν είχα τέτοια ζητήματα σε αντίστοιχες αγορές από Κίνα ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α επίσης παιδιά ξέχασα να σας αναφέρω μια παράγραφο από την απάντηση που μου έδωσε η εταιρεία, όταν της παρέθεσα το πρόβλημα που ειχα: Pls check the link : http://v.youku.com/v_show/id_XODU1MDc2NjAw.html The password is et , pls download the google play store , you can download a google map or other apps for GREEK . Then check the language again . Πως μπορεί να βοηθήσει το παραπάνω?
  6. Μα και να μεταφραστούν τα τραγούδια τα κινέζικα, θα εξακολουθούν να είναι κινέζικα! Δηλαδή θα μου τα βγάζει πάλι αλλά μεταφρασμένα! Το ζητούμενο είναι να μπορεί να πάρει κάπως, να τους αναγνωρίσει δηλαδη κ τους ελληνικούς χαρακτήρες! Με το τ9 τι θα κάνω?
  7. Καλησπέρα στην παρέα του forum Αγόρασα το lenovos90 u από site στην Κίνα κ το επέλεξα την ελληνική γλώσσα. Σε γενικές γραμμές η μετάφραση κτλ είναι καλη, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι σε αρκετές εφαρμογές του τηλεφώνου μου βγάζει κινέζικα κ δεν δέχεται ελληνικά οπως: -στην ΜΟΥΣΙΚΉ δέχεται του λατινικούς χαρακτήρες αλλά δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς -στην εφαρμογή ΤΑΙΝΊΕΣ μου βγάζει μόνο κινεζικές -στον ΚΑΙΡΌ δεν παίρνει ούτε αγγλικούς ούτε ελληνικούς χαρακτήρες -στα ΜΗΝΎΜΑΤΑ δεν έχει Τ9 και αν θέλω να επισύναψως την τοποθεσία μου μου βγάζει χάρτες στα κινέζικα. -Όταν μπαίνω στην υπηρεσία της lenovo για να κατεβάσω wallpaper , ringtone lockscreens κτλ μου τα βγάζει όλα στα κινέζικα κ σε γιεν όσα δεν είναι free. Επικοινώνησα με την εταιρεία στην Ελλάδα κ φυσικά δεν αναλαμβάνει τίποτα από την στιγμή που είναι αγορασμένο εκτός Ελλάδος. Άλλαξα την rom από εδώ http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-root-install-gapps-aditional-t2954553 αλλά είδα ελάχιστες διαφορες. δεν ξέρω τι να κανω γιατί είμαι αρκετά ικανοποίημενη από το τηλεφωνο (κάμερα, ταχύτητα κτλ) και θέλω να το κρατησΩ αλλά. ..
×
×
  • Create New...