Jump to content

p5sych0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by p5sych0

  1. Να μου απάνταγες :lol::lol::lol::X:cry::cry::cry::cry: για να σου απάνταγα κι εγω, αλλά μάλλον αφου κωφεύει ο "ιδιοτήτης" του forum μάλλον θα μας απαντησει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι και πιο αρμοδια απο το κάθε "απιθανο" .
  2. Δεν είναι ωραίο να απαντάει ένας "απίθανος" αντί να λάβω ενα έστω pm απο τον DPO :lol::lol::lol: ή έστω έναν διαχειριστή ?
  3. Παρακαλώ ενημερώστε τους χρήστες σχετικά με την εφαρμογή του ΓΚΠΔ ή αλλιως GDPR στο forum. Τι πολιτικές εφαρμόζει το forum ? Γιατί δεν έχω ειδοποιηθεί ώς μέλος για την συγκατάθεσή μου σχετικά με τα προσωπικα δεδομένα που τηρουνται ?
  4. same here με Vodafone (προγραμμα RED family)και συσκευή Samsung Galaxy S7 Edge (απο cosmote :p ) πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο μήνα ελάχιστοι μπορούν να με βρούν, συνήθως λαμβάνουν μήνυμα απενεργοποιημένου και εγω λαμβάνω sms για χαμένη κλήση .......... Σε ερώτηση προς τη voda μου είπαν ότι η γραμμή μου δεν έχει πρόβλημα (και εκει που ήμουν στο chat, κόπηκε η γραμμή :X ) Με τα πολλά κάποιος τεχνικός της voda μου είπε να το γυρίσω σε 3G κι έτσι δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν φορτώνουν και data :confused: μάλλον κάτι παίζει :ninja:
  5. Εντάξη, όχι ότι το έχω και ανάγκη δηλαδή, έτσι post να γίνεται :lol:
  6. καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες ...
  7. Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία σε όλους.
  8. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές.
  9. Ελπίζω :cry: να μην κιτρινίσει, άλλωστε γι'αυτο δεν πήρα την διάφανη και προτίμησα την γκρί, ωστόσο φαντάζομαι (και ελπίζω) ότι τα 2 χρόνια εγγύηση αφορούν και την ποιότητα του χρώματος ....
  10. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6/products/galaxy-s6-case-ultra-hybrid?variant=1161319801 Πήρα αυτή (spigen ultra hybrid) απο το play247 σε γκρι, την είχε προσφορά στα 19,90 και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτε .... η αίσθηση στα πλαινά πήκτρα είναι χωρίς προβλήματα, η θήκη αγκαλιάζει το κινητό, δεν επιτρέπει στην κάμερα να έρθει σε επαφή με την οποιαδήποτε επιφάνεια. ....
×
×
  • Create New...