Jump to content

spiros_30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spiros_30

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

spiros_30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. spiros_30

    Lenovo A328

    καλησπερα παιδια ! τελικα καταφερα και εκανα root το lenovo a328 ! το εκανα σε μορφη ex4 δεν μου μεταφερη ολες της εφαρμογες απο την εσωτερικη μνημη στο δευτερο partision που εκανα ! μηπος θα επρεπε να το αλλαξω απο ex4 να το εκανα ex2 η ex3 για να το κανει ? σας ευχαριστο !
  2. spiros_30

    Lenovo A328

    ολα καλα αλλα δεν μας λες πως μπορουμε να κανουμαι unroot σε περιπτοση που πρεπει να παει στο servise και ειναι ακομη στην εγγυηση ?
  3. spiros_30

    Lenovo A328

    για το root της συσκευης τι γνωμη εχεται ?
  4. spiros_30

    Lenovo A328

    τι εννοης απο μακρια δουλευει ενταξη ? το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα με τον αισθητηρα φωτος η μονο εμεις ? γιατι το στελνω στο service και μου λενε οτι δεν εχει τιποτα δουλευει κανονικα ! ας μας πει καποιος τι γνωμη του !
  5. spiros_30

    Lenovo A328

    εγω καταλαβα οτι για να δουλεψει αυτο με τον αισθητηρα πρεπει να ακουμπαει η οθονη πανω στο αυτι σου ! μαλλον πρεπει να δουλευει με στατικο ηλεκτρισμο ! γνωμη μου . . . . δοκιμασετο αν θελεις χωρις να το ακουμπας στο αυτι και δοκιμασετο και οταν το ακουμπας και πες μου τι σου κανει ?
  6. spiros_30

    Lenovo A328

    οταν λες φορματ εννοης εργοστασιακες ρυθμησης ? το εχω κανει 4φορες εργοστασιακες ρυθμησης και παλι το κανει ! πως κανεις φορματ ?
  7. spiros_30

    Lenovo A328

    οταν το εχω στο αυτι μου και μιλαω κανονικα εκει που ειναι αναμενη η οθονη με το που το βαζω στο αυτι μου σβηνη αν μιλησω για αρκετη ωρα και το παρω απο το αυτι μου για να τερματησω την κληση δεν ξαναναβη ! το εχω στηλει 2φορες στο service και μου ειπανε οτι δεν εχει κανενα προβλημα ! τι στο καλο μονο εγω το καταλαβενω?
  8. spiros_30

    Lenovo A328

    εμενα φιλε μου κραταη περιπου 4-5μερες και το εχω στην δουλεια οποτε καταλαβενεις την χρηση που το κανω ! ειναι παρα πολυ καλο κινητο ! το μονο θεμα που εχω ειναι αυτο με τον αισθητηρα φωτος που δεν αναβη η οθονη ! κατα ταλλα ειναι τελειο !
  9. spiros_30

    Lenovo A328

    αυτο ειναι standar φιλε ? γιατι ειναι καινουργιο 1μηνα το εχω το κινητο στα χερια μου και το φοβαμε λιγο ! μονο αυτο το προβλιμα εχω με της εφαρμογες που δεν πανε στην μνημη και με τον αισθητηρα φωτος και απορω μονο εγω το εχω κανεις αλλος ?
  10. spiros_30

    Lenovo A328

    τι εννοης φιλε οταν λες γινεται μεσα απο την ιδια εφαρμογη της συσκευης ? μπορης να με βοηθησης ? απλα επιδη εγω θελω να το κανω root αλλα ειναι στην εγγυηση ακομη τωρα το πηρα ! δηλαδη αν δεν πηραξω της ρυθμησης και απλα κανω το root με την διαδικασια που προαναφεραται δεν θα εχει κανενα προβλημα ?
  11. spiros_30

    Lenovo A328

    γεια σας και απο εμενα ! το εχω στην κατοχη μου εδω και 2 εβδομαδες ! ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνακι ! ειναι τελειο ! το μονο προβλημα που εχω και δεν ξερω αν το αντιμετοπησατε και εσεις ειναι με τον αισθητηρα φωτος ! εχει βρει καποιος καμια λυση και μπορει να με βοηθησει σε αυτο ? και μια ερωτηση θελω να κανω ! αν κανεις root τη συσκευη τι επιπτωσης μπορει να εχει ? πως μπορουμε να κανουμε anroot μετα ? παλιοτερα ειχα ενα samsung galxy young το εκανα root και μου ετρογε την μπαταρια ! υσχοιη και σε αυτο κατι τετοιο ? μπορει να βοηθησει καποιοσ σε αυτο ? σασ ευχαριστο πολυ . . . .
  12. spiros_30

    Lenovo A328

    γεια σας και απο εμενα ! το εχω στην κατοχη μου εδω και 2 εβδομαδες ! ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνακι ! ειναι τελειο ! το μονο προβλημα που εχω και δεν ξερω αν το αντιμετοπησατε και εσεις ειναι με τον αισθητηρα φωτος ! εχει βρει καποιος καμια λυση και μπορει να με βοηθησει σε αυτο ? και μια ερωτηση θελω να κανω ! αν κανεις root τη συσκευη τι επιπτωσης μπορει να εχει ? πως μπορουμε να κανουμε anroot μετα ? παλιοτερα ειχα ενα samsung galxy young το εκανα root και μου ετρογε την μπαταρια ! υσχοιη και σε αυτο κατι τετοιο ? σασ ευχαριστο πολυ . . . .
×
×
  • Create New...