Jump to content

lilipoutios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lilipoutios

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

lilipoutios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. πήγα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι και ότι πρέπει να το ενεργοποιήσω στο κινητό να πιάνει 4g. επίσης μου είπαν ότι η κάρτα επειδή είναι micro πιάνει 4g... το έβαλα στην χειροκίνητη επιλογή δικτύου και επέλεξα gr κοσμοτέ 4g αλλα και πάλι 3g πιάνει. τι γίνετε :S
  2. αυτό δεν το ήξερα ευχαριστώ!!!! :rolleyes: :rolleyes:
  3. 4g στην θεσσαλονίκη πιάνει κανεις με κοσμοτέ γιατί εγώ 1 μηνα τώρα δεν έχω βρει... μονο 3g όπου και αν πάω.
  4. καλησπέρα!!! είναι φυσιολογικό που δεν πιάνω 4g στην θεσσαλονίκη?? :S
  5. Καλή ανάσταση!!!! Να είστε καλά να μοιράζεται πράμα!!! ;)
  6. διαβάζω ότι πολύ πέρασαν την ευ rom και είχαν θέμα με την οθόνη (δεν άνοιγε). φταίει η rom η κάτι άλλο γιατί τώρα το ξανασκέφτηκα να την περάσω η όχι...
  7. διάβασα ότι το τηλέφωνο είναι καλύτερο με την ευρωπαϊκή rom και ας δουλεύει η μια sim δεν με απασχολεί τόσο. επίσης απαλλάσσεσαι από τις κινεζικες εφαρμογές και τα κινεζικα update που δεν ξέρω τι παίζει με αυτά. πια πρέπει να κάνω και πια όχι.. eida alla stin prwti selida den leei kati :S kai genika eixa diavasei mexri tin selida 30 alla mou vgikan ta matia kai zalistika :lol:
  8. καλησπέρα!! έχω στα χερια μου την συσκευή αλλα δεν έχω ιδέα πως να το ρουταρω και να του βάλω την ευραπαϊκή rom δεν το έχω ξανά κάνει... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο από την ευρωπαϊκή rom είμαι όλος αυτιά... :) ευχαριστώ!!!! :up:
  9. Σε ευχαριστώ πολύ αύριο θα το παραγγείλω. Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω άμα ξέρεις αν μπορούν να μου περάσουν την eu row . Επίσης η μπαταρία αντέχει 2-3 μέρες χωρίς τρελή χρήση? Να προσέξω κάτι συγκεκριμένα για την παραγγελία? Έχει κάποια εγγύηση το κινητό? Σε ευχαριστώ και πάλι!!
  10. Καλησπέρα! Είχα αποφασίσει να αγοράσω το τηλέφωνο πριν τα διαβάσω όλα αυτά που αναφέρεται στο forum για βλάβες Rom ότι μπορεί να σου στείλουν την TO έκδοση. Τώρα είμαι ανάμεσα στο lenovo vibe x2 και το Lenovo A8 A806. Είμαι λίγο άσχετος από κινητά και δεν έχω ιδέα πως να το κάνω root κλπ. Θα ήθελα μια βοήθεια από όσους γνωρίζουν ή έχουν το κινητό αν αξίζει τα λεφτά του ή θα τα κλαίμε. Επίσης ότι και να παραγγείλω θα το κάνω από το minideal από ότι διάβασα είναι από τα πιο αξιόπιστα. Άμα το έχει πάρει κάποιος από αυτό το side θα ήθελα να ξέρω αν ήταν όλα καλά με το κινητό, την παράδοση και τα δώρα που λένε ότ σου δίνουν μαζί με το κινητό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις Απαντήσεις σας και συγνωμη αν σας ζάλισα!!!!
  11. καλησπέρα! ξέρει κανεις να μου πει το sar ευ που έχει η συσκευή γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? :blink:
  12. lilipoutios

    Jiayu S3

    καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω άμα το έχει κάποιος αυτό το κινητό και το ξέρει. τι δυνατότητες παρέχει και κύριος τον δείκτη sar που έχει!
  13. καλησπέρα! ξέρει κανεις να μου πει το sar ευ που έχει η συσκευή γιατί δεν το βρίσκω πουθενά?
  14. καλησπέρα! ξέρει κανεις να μου πει το sar ευ που έχει η συσκευή γιατί δεν το βρίσκω πουθενά?
×
×
  • Create New...