Jump to content

aggelosk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aggelosk

  1. καλησπέρα μπορώ να βγάλω σήμα hdmi με κάποιον τρόπο? Είχα ένα htc evo που με ανταπτορα το έκανα Α! Να πω και το εξής... με την οππο και 3g καταναλώνει αρκετά, έχει άλλος εμπειρία επί του θέματος?
  2. .... ενώ θεωρητικά είναι root το titanium b up δεν μου το βγάζει καθώς ούτε το mobileunle tools και δεν ξέρω πως να πάρω b up το ΙΜΕΙ. οκ το πρόβλημα λύθηκε! απλά μια ενημέρωση στο kinguser και ristore root και όλα οκ:)
  3. καλησπέρα και από εμένα έχω περίπου δύο εβδομάδες το κινητό και έχω επάνω την oppo εντυπώσεις:πολύ σταθερή μέχρι τώρα (ούτε ένα restart), αρκετά καλή φωτογραφία (ipcamera 13mp) καλό video με την μαμά της rom (άθλιο με ipcamera),2 sim (cosmote & wind f2g) 3g και στις δύο, σήμα τέλειο,wifi τέλειο, gps ok. προβλήματα: Δεν έχω extension mail για την δουλειά (ψάχνω εφαρμογή ακούω προτάσεις) και ενώ θεωρητικά είναι root το titanium b up δεν μου το βγάζει καθώς ούτε το mobileunle tools και δεν ξέρω πως να πάρω b up το ΙΜΕΙ. Ένα πρόβλημα ακόμα που δεν βρήκα πως γίνετε είναι ότι δεν μπορώ να βάλω χωρίς φάκελο κατευθείαν συντομεύσεις στις επιφάνειες. Αυτά προς το παρόν. :)
  4. μόλις το παρήγγειλα και εγώ από vickmail.Άντε να γινόμαστε πολλοί σιγά-σιγά :)
×
×
  • Create New...