Jump to content

vegaslyra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vegaslyra

  1. εγώ έχω έκδοση συστήματος 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb και ακόμη δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση. και που πηγαίνω για ενημερώσεις συστήματος μου λέει " το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο" . ακόμη έχω την KIT KAT 4.4.4. γνωρίζει μήπως κάποιος το γιατί...? έχω κάνει τρεις - τέσσερις επανεκινήσεις μήπως και.. αλλά τίποτα... καμιά πρόταση...?
  2. γώ έχω έκδοση συστήματος 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb και ακόμη δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση. και που πηγαίνω για ενημερώσεις συστήματος μου λέει " το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο" . ακόμη έχω την KIT KAT 4.4.4. γνωρίζει μήπως κάποιος το γιατί...? έχω κάνει τρεις - τέσσερις επανεκινήσεις μήπως και.. αλλά τίποτα... καμιά πρόταση...?
  3. Καλημέρα έχω το motorola moto g 2014 (2nd gen). Δεν μου βγάζει την αναβάθμιση αλλά και όταν πηγαίνω στις ενημερώσεις συστήματος μου βγάζει "το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο". έχω το κιτ κατ 4.4.4. η έκδοση συστήματος μου είναι 21.11.23.titan_retgball.en.GB retgb αριθμός Build. KXB21.85-23 γνωρίζει κανείς κάτι γιαυτό και για ποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση.? ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...