Jump to content

Satsok7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Satsok7

  1. τι εννοεις στο νημα της συσκευης μου ??? αν βαλω ενα κερνελ που δινει το xda για το ι9506 θα εχω θεμα η παιζει ρολο και το frimware που εχω ????
  2. Μετα απο προσπαθεια τα καταφερα και γυρισα πισω στην κκ και δεν εγραψε ο knox οποτε παιξε αφοβα αν και νομιζω οτι η εγγυηση ειναι λιγο βλκια κατα την γνωμη μου διοτη ουσιαστικα σε καλυπτει αν εχει καποιο εργοστασιακο θεμα το κινητο
  3. Καλησπερα παιδια θα κανω αυτη την διαδικασια ειμαι κατοχος το i9506 αν περασω αυτον τον kernel που αναφερετε στην αρχη θα εχω καποιο προβλημα ????
  4. Γενικα πιστευω πως πως το lollipop ειναι εντελως λαθος φτιαγμενο για τις συσκευες samsung απο το χρωμα και μονο επισης δεν προσφερει κατι παραπανω απο την κκ οποτε ποιος ο λογος να τρωμε ολη την ασπριλα στην μαπα ? .... τελικα φιλε κανω κατι λαθος ??? :lol:
  5. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το ιδιο κανει μηπως πρεπει να κανω factory data και μετα το περασμα απο το odin η φταει κατι αλλο ???? επισης εχω βαλει την 5.0.1 LP μεσω odin την black edition για Ελλαδα μπας και φευγανε καποια bug σε widget που εβλεπα αλλα ματαια μηπως δημιουργει αυτο καποιο θεμα ??
  6. Καλησπερα παιδια εχω κατεβασει την I9506XXUDOB5_I9506YURDOB1_EUR απο sammobile και θα ηθελα να κανω downgrade μεσω odin σε kk ξανα ξερει κανεις πως γινεται ?? διοτη προσπαθω το odin παιρναει αλλα το κινητο κολλαει στο λογοτυπο samsung και δεν συνεχιζει :/
  7. Δηλαδη για να καταλαβω ... αν βαλω μια ROM 4.4 ( την Black edition πχ για την ελλαδα) θα μου την παιξει κανονικα χωρις να πειραξει το KNOX και επισης που βρισκουμε γνησιες ROM ????
  8. Καλησπέρα φίλε με τον ESfilemanager εχω καποια option τα οποια δεν τα εχω με αλλον file manager οπως συνδεση LAN bacup παλιων version εφαρμογων και αλλα τα οποια ειναι κουραστικο να τα κανω και με τους 2 για αυτο ρωτησα αν γινεται root ή downgrade χωρις να επηρεασω το knox . Μηπως ξερεις κατι σχετικο ?
  9. Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος θα ήθελα να ζητήσω μια συμβουλή έχω απογοητευτεί με το kit kat λόγο της αδυναμίας εγγραφής στην SD θα ήθελα να μου πείτε τι είναι προτιμότερο να κάνω ώστε να μην χάσω και την εγγύηση γτ το αγόρασα πριν 2 βδομάδες το Ι9506 . Να κάνω root ή κάτι άλλο ??? :thanks:;)
×
×
  • Create New...