Jump to content

spyruskats

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyruskats

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

spyruskats's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. έβαλα την 1.1.0 και την 1.1.4 χωρίς αποτελέσμα. θα δοκιμάσω και την 1.0.5 που ειχε το κινητό μήπως και γινει κατι. στο flashtool πια επιλογη επιλεγουμε το firmware upgrade ή download only;
  2. Φιλαράκια καλησπέρα. Έχω ενα θέμα με το κινητό. ένα βράδυ κολουσε πάρα πολύ αλλά εβγαλά την μπαταρία και μετά δουλευε κανονικα. την επομενη μερα δουλευε κανονικα και καπια στιγμη το βρηκα τελειος κλειστο. Δεν ανοιγε με καμια μπαταρια αλλα ουτε φορτιζε. το φορτωσα καποιες ρομ αλλα καθε φορα που βαζω ρομ ανοιγει για καποια λεπτα κ μετα κολάει. αφου το κανω κανα 2 επανακινισεις μετα κολαει στο λογοτιπο κατα την εκινιση. ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει;
  3. Καλησπέρα στη παρέα. Έχει κανείς καμιά οθόνη ή χαλασμένη συσκευή που να δουλεύει η οθόνη; Ενδιαφερομε για αγορα γιατί η δικιά μου έσπασε.
  4. χαιρετώ και πάλι την παρέα. το είχα πεταμένω το κινήτο για αρκετό καιρο λόγο σπασμενου digitizer και ετσι άλαξα οθόνη και το εχώ και πάλη στα χέρια μου. εχει firmware 1.0.5 και σκεύτομε να βάλω την 1.1.0. εσεις που την έχετε περάσει εχετε δει κάποιες διαφορες; και επίσεις το δικό μου και ενος φίλου μου που εχει το v7 δεν φορτίζουν με τους γνύσειους φορτιστές σταματάνε περίπου στο 30%. με φορτιστές χωρίς usb έχουμε πλήρως φόρτηση.
  5. Καλησπέρα. πάτησα το τηλέφωνο και ράγισε λιγο στην γωνία το touch screen με αποτέλεσμα να μην δουλεύει η αφή. η οθόνη δουλεύει κανονικά. υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω χωρίς να αλάξω οθόνη ή θέλει αλαγή η οθόνη;
  6. αν εννοείς σε χαρακτηριστικά είναι ίδιες. Σε σχεδιασμό διαφέρουν λίγο στο ηχείο και στο led. Το ξέρω γιατί τα έχω και τα δύο.
  7. και εγώ το δοκίμασα σε unroot και δούλεψε κανονικά.
  8. Και εγώ απο το to2c αγορασα το δικο μου πριν τα χριστουγεννα και σε εμένα έχει μπερδέψει κάνα 2 φορες τα εικονίδια. Με τη λογισμικό ήρθαν τα δικά σας; Εγώ το πρωτο που αγορασα πριν τα χριστούγεννα ήρθε με λογισμικό v1.0.5 και αγόρασα κ ακόμα ενα τέλη Ιανουαρίου παλι απο το to2c ήρθε με v1.0.4 .
  9. Επειδή δεν το κατέχω και πολύ το θέμα όταν το κάνεις root τα αρχεία και οι εφαρμογές μένουν ή διαγράφονται;
  10. Απο Κατερίνη είμαι. Το δοκίμασα σε διαδρομές σε χώρια κ μου εβγαζε μεγάλη ακρίβεια. την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στην καβάλα και το ανοιξα σε πολλά σημεία στην εθνική και μέσα στην πόλη στην Θεσσαλονίκη και στην καβάλα και μου έβγαζε ακριβές το σημείο.
  11. Γεια σας κ από εμένα. Έχω στα χέρια μου το inew v7 εδώ και 4 μέρες μετά από περίπου 35 ημέρες παραγγελία από to2c.com. Ο λόγος που το επέλεξα είναι γιατί έχει η αδερφή μου το v3 από το καλοκαίρι και είναι υπέρ ευχαριστημένη. Εγώ το αγόρασα περίπου 117 ευρώ με δεύτερη μπαταρία και 2 θήκες, ήταν προσφορά Χριστουγέννων. Τώρα από εντυπώσεις, μέχρι στιγμής είμαι υπέρ ευχαριστημένος, η μπαταρία με βγάζει άνετα μια ημέρα με wifi σχεδόν πάντα ανοικτό, οι κάμερες του βγάζουν πολύ καθαρές φωτογραφίες, το gps δουλεύει με μεγάλη ακρίβεια έκανα και κάποιες διαδρομές με το here και του έχω βάλει αρκετά παιχνίδια και το παίζει πολύ καλά. Το μόνο κατά που βρήκα μέχρι στιγμής είναι στο youtube χωρίς την εφαρμογή όταν ακουμπούσα την οθόνη κολούσε το βίντεο αλλά με την εφαρμογή youtube όλα δουλεύουν κανονικά. Αυτά μέχρι στιγμής. Όσοι είστε σε δίλημμα για να το αγοράσετε εγώ σας το προτείνω.
×
×
  • Create New...