Jump to content

ntemojohnys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntemojohnys

  1. Προς το παρον , τουλαχιστον εγω δεν το εχω καταφερει να δουλεψει ούτε με τα tutorials σε αυτό το post. έχει και μια θύρα ακόμη type c to vr όπου τουλάχιστον αν έχεις το galaxy s6 Κλπ μπορείς να συνδέσεις ακουστικά ,αλλιώς ακουστικά bluetooth που επιλέγω εγώ. το gear vr είναι τέλειο με το Le max 829 ακόμη και χωρίς το λογισμικό της samsung , να το αγοράσεις το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  2. Εγκατεστησα να τεσταρω την καινουρια rom στο χ829 μου, μπραβο πολυ καλη δουλεια!! Για το VR ομως δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει, κατεβασα es xplorer , εκανα copy τα αρχεια στο φακελο system/priv-app και τροποποιησα και το αρχειο build-prop.txt που βρισκεται στο φακελο system, reboot, συνεδεσα το gear vr και τιποτα.. Κανω κατι λαθος? *** δοκίμασα και μέσω twrp να κάνω wipe dalvik/cache/data και μετα να αντιγραψω-επικολλησω το φάκελο priv-data , αλλα και πάλι τιποτα όταν ξεκιναω εκ νέου το κινητό..
  3. Το κινητο χωράει κανονικα στη μεγάλη θέση (εχω το gear vr 2016) . Τώρα θα δοκιμάσω και το patch για να επιβεβαιωσω αν λειτουργει και το λειτουργικο της oculus home, γιατι μεχρι τωρα εγω το λειτουργουσα με κατι πατεντες και το full dive προγραμμα απο android market.
×
×
  • Create New...