Jump to content

gtsout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gtsout

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

gtsout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα, τα παιδιά που έχουν παραγγείλει και περιμενουν τα τηλέφωνα, αφορουν την έκδοση 2gb ή και την εκδοση με τα 3gb? γνωρίζει κάπιος να μου απαντήσει? ευχαριστώ
  2. Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, απο οτι βλέπω στο site της coolicol το s3 με την 3gb ram το δίνει διαθεσιμο προς παραγγελία. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Είναι αξιόπιστο? Να προχωρίσω σε παραγγελία? Σας ευχαριστώ.
  3. καλημέρα, καινούργιο μελος, παρακολουθώ την συζήτηση γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τηλέφωνο. στο παρακάτω site http://en.efox-shop.com το δείχνει σε διαθεσιμότητα. Γνωρίζεται αν είναι αξιόπιστο ώστε να προχωρήσω σε παραγγελία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το efox δεν είναι καθόλου κακό μαγαζί - σα γενικό σχόλιο τουλάχιστον. Όπως θα δεις επίσης από άλλες συζητήσεις στο φόρουμ, ανήκει (μετά και από μια πρόσφατη εξαγορά) στον ίδιο όμιλο με τα coolicool.com και antelife.com. Πρόσεξε μόνο ότι (ειδικά το efox, ta άλλα δύο όχι) φαίνεται να έχει πολύ ελκυστικές τιμές, γιατί χρεώνει τα μεταφορικά έξτρα (στα περισσότερα άλλα μαγαζιά είναι ήδη μέσα στην τιμή, οπότε βλέπεις "free shipping" και η τιμή που βλέπεις για το προϊόν είναι τελική). Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, απλώς βλέπω οτι πολύ έχουν βάλει παραγγελία απο κάποια site που είναι σε κατάσταση pre-sale, και γι'αυτό έχω κάποιο δισταγμό.
  4. καλημέρα, καινούργιο μελος, παρακολουθώ την συζήτηση γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τηλέφωνο. στο παρακάτω site http://en.efox-shop.com το δείχνει σε διαθεσιμότητα. Γνωρίζεται αν είναι αξιόπιστο ώστε να προχωρήσω σε παραγγελία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...