Jump to content

tsitos63

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsitos63

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

tsitos63's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. tsitos63

    Cubot S200

    Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω στο θέμα !Σας ευχαριστώ όλους για τη διάθεση να βοηθήσετε.
  2. tsitos63

    Cubot S200

    Εκανα αμεσως μετα την παραλαβη του το update που εμφανιστηκε ,καθως επισης και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα "δυστυχως..."
  3. tsitos63

    Cubot S200

    Ενω αρχικά ολα λειτουργούσαν καλα πιθανον απο λαθος χρήση(?? )δεν μπορει να επιλεχθεί η μετάβαση στην λειτουργια της μπροστινης κάμερας .Το κινητο ''παγωνει'',''μπλοκαρει'' και πρεπει να αποσυνδεθεις και να βγαλεις και επανατοποθετησεις την μπαταρία .Με τον τροπο αυτο ξαναλειτουργει και παλι η πισω καμερα κι αν ξαναεπιχειρήσει να χρησιμοποιησει την μπροστινη καμερα μπλοκαρει και πάλι.Συγχωρηστε την μη χρησιμοποιηση πιο τεχνικων όρων αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα εξοικοιωμενος με το αντικείμενο.
  4. tsitos63

    Cubot S200

    Αγαπητοι φιλοι!!Σας διαβάζω καιρό και σας ευχαριστώ για τις έμμεσες συμβουλες σας. Αγορασα απο το Minideal το Cubot s 200 ως πρωτοχρονιάτικο δώρο στην κόρη μου. Παρουσίασε πρόβλημα στη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιδηποτε βοήθεια ή συμβουλη!
  5. Αγαπητοί φίλοι!!Αγορασα το Cubot S 200 απο το minideal ως πρωτοχρονιάτικο δώρο στη κόρη μου και παρουσιασε πρόβλημα στη λειτουργία της φωτιγραφικης μηχανης.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
×
×
  • Create New...