Jump to content

nikand

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikand

  • Ημ. Γέννησης 19/02/1993

nikand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους ! Δυστυχως καποιος με ματιασε και το g3ακη μου εφαγε τα μουτρα του ουτε απο ενα μετρο με glass φορεμενο και το κλαιω τωρα ! Το κινητο εχει διαλυσει κατω στο σημα LG και εχει κανει ενα γκελ προς τα πανω ! Επισυναπτω καποιες φωτο για τους γνωστες ! Ερωτηση: χρειαζεται νεα οθονη lcd η απλα αυτο το συστημα αφης ! ρωταω γτ δεν θελω να με πιασει καποιος θυμα !Επισης μηπως γνωριζετε αν αλλαζει και αυτο το μεταλλικο γυρω γυρω ασημι χρωματοσ για την titan εκδοση ? Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!!
  2. Καλησπερα σε ολους ! Δυστυχως καποιος με ματιασε και το g3ακη μου εφαγε τα μουτρα του ουτε απο ενα μετρο με glass φορεμενο και το κλαιω τωρα ! Το κινητο εχει διαλυσει κατω στο σημα LG και εχει κανει ενα γκελ προς τα πανω ! Επισυναπτω καποιες φωτο για τους γνωστες ! Ερωτηση: χρειαζεται νεα οθονη lcd η απλα αυτο το συστημα αφης ! ρωταω γτ δεν θελω να με πιασει καποιος θυμα !Επισης μηπως γνωριζετε αν αλλαζει και αυτο το μεταλλικο γυρω γυρω ασημι χρωματοσ για την titan εκδοση ? Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!! :(:(:(
  3. Καλησπέρα παιδιά ! Ψάχνω να βρω το σωστό topic για το θέμα μου αλλά δεν βρίσκω κάποιο σχετικό οπότε γράφω εδώ ! Με ενεργοποιημένη κάρτα σιμ 4g της cosmote Όταν ανοίγω τα δεδομένα μου δείχνει μόνο 3g Και ττο h ! Μένω Αθήνα !
  4. Για να δούμε γτ ανγχωθηκα λίγο
  5. Όχι απλά τελειώνουμε το θέμα service με αυτό το μνμ από το antutu . τι πιθανότητες υπάρχουν να ισχύει κάτι από αυτά τα 2 τελευταία που λέει to antutu ?
  6. γεια σας και παλι . εφοσον αφησα την συσκευη για σερβισ στην Procordia σημερα ηταν ετοιμο και πηγα και το πηρα . Εκαναν αναβαθμιση και μου αλλαξαν μπαταρια. Ειπα να τρεξω ενα Antutu λοιπον και το αποτελεσμα ηταν 41139 Non-verified . και απο κατω εξηγει : 3 λογοι 1 Δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ κατα την διαρκεια τησ δοκιμησ, 2 ο κατασκευαστης αλλαξε το system timer για να με κοροιδεψει και 3ο οτι η συνδεση του antutu μπλοκαριστηκε απο το συστημα η απο καποια εφαρμογη ! Το πρωτο δεν παιζει μια χαρα ιντερνετ εχω οποτε ?
  7. Procordia είναι εκεί που πάνε τα LG και τα zte για τυχόν βλάβες ! Θα τους ζητήσω τα λευτα μου πίσω απλά παίζει ένα μπέρδεμα γτ ένα κομμάτι χρημάτων είναι η επιδότηση μου ! Οπότε αν γίνει κ το δεχτούν ??? Εντελώς πληροφοριακά στο antutu έβγαλε 41,218.
  8. Πραγματικά μέσα στην ατυχία μου νιώθω τυχερός που βρήκα αυτό το φόρουμ ! Εσείς εδω θα με κάνετε ξεφτερι ! Αύριο κιολας παίρνω τηλ Στην αντιπροσωπία για να βγάλω άκρη !
  9. Για αρχή θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ασχολείστε με το πρόβλημα μου ! Είναι παρτιδα 411 και 16gb ! Αγορασμένο εδώ και 10 μέρες σχεδόν ! Το άνοιξα πρωτο boot και στα καπάκια έρχεται lollipop ! Για αρχή να πω ότι κατά την ταπεινή Μ γνώμη ή μπαταρία είναι απαίσια , εκεί εφαγα την πρώτη ήττα μετα εμπαινα στις ρυθμίσεις στο Wi-Fi και ψάχνοντας για δίκτυο ή συσκευή νεκρωνε και πατάτα σε άλλες εφαρμογές μέχρι να συνδεθω στο Wi-Fi εκεί λέω ότι δεν είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο ! Αργότερα δεν αποθηκευε τα δίκτυα εκεί τα πήρα άσχημα και είπα να το σουταρω σε κανέναν τοίχο ! Μέχρι στιγμής ειμαι πολύ απογοητευμένος από την επιλογή μου και κλαιω τα χρήματα μου !
  10. Ναι από skroutz ! Στην περίπτωση που δεν δεχτούν αντικατάσταση ? Πάω εκεί με την εγγύηση και τους το αφήνω για φτιαξιμο?
  11. Έχω την εγγύηση το πάω στο μαγαζί που το πήρα η κάπου αλλού ? Επίσης μου ειν δυσκολο να δεχτώ κάποιο service της συσκευης ούτε 10 μέρες δεν το έχω στα χέρια μου Μήπως πρέπει να ζητήσω απο το εν λόγω μαγαζί αντικατάσταση ?
  12. Λοιπόν εκανα το reset και το θέμα με το Wi-Fi διορθώθηκε , αλλά πριν λίγα λεπτά προσπάθησα να ανοίξω τον chrome και έφαγε το ίδιο σκαλωμα που έτρωγε δλδ πατάγα να ανοίξω μια οποιαδήποτε εφαρμογή και απλά πατιοταν τπΤ αλλο . μετα απο μια επανεκινηση όλα καλά αλλά δεν θεωρώ ότι αποτελεί λύση ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το που απάντησα εδώ το κινητό μου πέταξε το σήμα εκκίνησης lg και με επέστρεψε στην αρχική οθόνη.
  13. Μήπως θα επρεπε να απευθυνθώ στο κατάστημα στο οποίο το αγόρασα και να κάνω παράπονα ? Όπως και να το κάνεις είναι συσκευή 10 ημερών είναι λογικό ? Φανταστείτε ότι ανοίγω το Wi-Fi και από το κόλλημα αυτό ούτε τον κωδικό δεν πληκτρολογώ ! Νεκρωνει λες κ Είναι παλιά συσκευή
  14. 411 είναι παρτιδα ! Αν κάνω αυτό το reset θα χάσω αρχεία και τα σχετικά ? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 411 είναι παρτιδα ! Αν κάνω αυτό το reset θα χάσω αρχεία και τα σχετικά ?
  15. Είμαι λίγο άσχετος , πώς γίνετε ένα hard reset και πως βλέπω τι παρτιδα είναι η συσκευή ? Συνγχωρεστε με για την ασχετοσυνη μου
×
×
  • Create New...