Jump to content

Alexandros1991

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alexandros1991

  1. Παιδια αρχιζει και μου σπαει τα νευρα η μπαταρια..σημερα απο το πρωι μεχρι τωρα που στελνω ειναι στο 21%..ενταξει το χρησιμοποιησα αλλα οχι κ τοσο πολυ που να δικαιολογει τετοια πτωση..καμια εφαρμογη δεν τρεχει στο παρασκηνιο κ δεν ανοιξα καθολου τα δεδομενα..μονο wifi...
  2. Αα ναι παλι καλα που το ειπες κ μου το θυμισες..στο double tap κ μενα πιανει οποτε θελει αλλα με 2 δαχτυλα δεν εχς κανενα θεμα..μονο το double tap δηλαδη..
  3. Την αγορασα στις 17-1 απο πλαισιο παλαιων πατρων γερμανου στη Θεσσαλονικη. Αριθμος αναθεωρησης υλικου αν εννοεις αυτο λεει 3.0.0.0 και στην εκδοση τελειωνει σε 341
  4. Ευτυχως εγω προσωπικα εκτος απο αυτο με την μπαταρια δεν εχω θεματα με την αφη..αλλα για οσους εχουν αυτο το θεματακι οπωσδηποτε κατι πρεπει να κανει η microsoft..πρωτο λουμια με το δικο της ονομα και δεν λεει να χαλασει ετσι τη φημη της..
  5. Εγω το εχω σχεδον ενα μηνα το κινητο αλλα το κανει ακομα..ενταξει δεν λεω οτι ειναι προβλημα 100% αλλα ειναι σπαστικο..:p Οσον αφορα τη διαρκεια ειναι πιστευω αναλογα με τη χρηση..μου εχει παει μεχρι και 2,5 μερες αλλα κ μεχρι 1 μερα!
  6. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με την μπαταρια..την φορτιζω φουλ κ μετα απο 2 λεπτα χωρις να κανω κατι παει στο 97%...στο 620 ποτε δεν εκανε κατι τετοιο..
  7. Σε ευχαριστω πολυ!θα μπορουσες μηπως να μου πεις και το site? :D edit: Άκυρο,τωρα ειδα οτι το εβαλες!ευχαριστω!!
  8. Παιδια καλησπερα! γνωριζετε ποσο κοστιζει μια μπαταρια για το 535 και που μπορω να προμηθευτω? απο νοκια κερ?
  9. Και μένα ετσι παιδια..δεν ξερω τι παιζει..στο 620 που ειχα δεν τ εκανε..
  10. Αχα καταλαβα!ευχαριστω! γενικα ομως το λεει λαθος για καποιο λογο..μπορει πχ να το εβγαλα απο τη πριζα πριν 3 λεπτα και να μου λεει χρονος απο την τελευταια φορτιση 3 ωρες!!οτι ναναι!!!
  11. Ευχαριστω! μου βγαζει λαθος χρονο!δεν ξερω πως γινεται αυτο!
  12. edit: Τωρα ανακαλυψα οτι εκει που λεει χρονος απο την τελευταια φορτιση δεν μου βγαζει το σωστο..ξερε κανεις τι μπορει να ειναι?
  13. Παιδια καλησπερα! ειμαι κατοχος κ γω ενος lumia 535 απο το Σαββατο! μεχρι στιγμης ολα οκ..δεν υπαρχει το παραμικρο θεμα..για νεοτερα θα σας ενημερωσω!
×
×
  • Create New...