Jump to content

papapostoloupan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papapostoloupan

  1. Δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε κανέναν?
  2. Καλησπέρα, έχει κάποιο πρόβλημα με τις δεύτερες κλήσεις στην eui? Οταν μιλάω και με καλούν, κολλάει και η ήδη υπάρχουσα κλήση και δεν μπορώ να απαντήσω την δεύτερη,σαν αποτέλεσμα να απορρίπτω και τις 2.
  3. Δεν εξυπηρετεί τελικά καθόλου. Θα μπορούσε να ενσωματωθεί ενα voice recorder στη ρομ? Θα ξέρει φαντάζομαι καλύτερα απ όλους ο cris.
  4. Τις είδα.. Αλλά έχουν το κακό ότι ηχογραφούν όλες τις κλήσεις και όχι επιλεκτικά..! Ξέρεις κάποια που να μπορώ εγω να επιλέγω το πότε θα ξεκινάει?
  5. Το βρήκα... Στις επιλογές δικτύου έπρεπε να επιλέξω το "γενικο".! Αυτο που δεν έχω βρει και το χρειάζομαι, είναι η ηχογράφηση κλήσης.
  6. Καλημέρα. Μόλις έβαλα την AospExtended-v6.0-x2-20180912-1440-ALPHA. Έκανα ότι γράφετε στην περιγραφή και φαίνεται όμορφη,αλλά έχω πρόβλημα με τις κλίσεις. Όταν με καλούν δείχνει οτι μιλάω και όταν πάω να πάρω μου τερματίζει την κλίση.τι να κάνω?
  7. Καλησπέρα σας. Έβαλα την miui 10 και ενώ με την 9 που είχα πριν, τώρα παρατηρώ πρόβλημα σήματος στο WiFi.
  8. Καλησπέρα σας, ήθελα την βοήθειά σας. Είμαι με την miui 9.5.1 v7h και τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ενα πρόβλημα με τα δεδομένα. Ενώ τα έχω ενεργοποιημενα και δουλεύουν κανονικά, μετά απο λίγη ώρα μη χρήσης σαν να κολλάνε. Ενώ προσπαθώ να μπω για παράδειγμα σε μια σελίδα δεν δουλεύουν, ούτε τα σήματα πανω δεξιά δείχνουν κάποια κίνηση. Για να επανελθουν ή πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ή έστω κάποια τηλεφωνική κλήση, η απλή απενεργοποιηση και ενεργοποίηση τψν δεδομένων δεν λύνει το πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει?
  9. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη σύνδεση των ακουστικών μέσω Bluetooth. Ενώ συνδέονται κανονικά, όταν με καλούν και δεν απαντήσω στα 3-4 χτυπήματα απορρίπτει απο μόνο του την κλίση. Δεν φταίνε τα ακουστικά, εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά ζευγάρια. Έχετε κάποια ιδέα γιατί το κάνει αυτό?
  10. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος smartwatch με το κινητό μας και ποιο θα μπορούσατε να προτείνετε. Εζω μπερδευτεί λίγο με τη διάρκεια της μπαταρία τους
  11. Καλησπέρα σας. έχω βαλει την miui 8.3.8 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα sms. Αργεί παρά πολύ να τα στείλει και αντίστοιχα δεν λαμβάνει.
  12. Καλησπέρα. Ενώ μέχρι εχτές μου έρχονταν κανονικά οι ενημερώσεις (εκτός από το gmail κάποιες φορές), σήμερα δεν μου έρχεται καμία (gmail,viber,messener...) Είμαι σε v9..., πρέπει να κάμω κάτι?
  13. Έκανα αναβάθμιση τα play services manual και τώρα είναι οκ...
  14. Καλημέρα, εχτές αγόρασα κι εγώ το le max 2 και αμέσως πέρασα την vwrsion 9. Μου εμφανίζει προβλήματα με το play services και δεν συγχρωνιζει το gmail.
  15. Καλησπέρα παίδες. Μου εβγαλε το κινητό πρόβλημα στην οθόνη και θελω να το παω στο service..αλλα ειμαι root και με chupa..! Πως μπορώ να τα γυρίσω ολα σε stock??
×
×
  • Create New...