Jump to content

Bill8686

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bill8686

  1. Ξέρει ρε παιδιά κανεις πόσο κοστίζει μία οθόνη για το Nexus 5?
  2. Kαλησπέρα παιδιά, ειχα στειλει στο σερβις το κινητο μου με πρόβλημα στο σημα υπερθερμανσης και προβλμα στην καμερα. Αλλαξανε κεντρική πλακέτα και μου το στελανε πίσω ειχαν διορθωθεί όλα, αυτο έχει κανα 2 μήνες που έγινε τώρα πάλι άρχισε τα ίδια προβλήματα. Το έστειλα ξανά στην LG για τα ίδια προβήματα αλλά έχει ραγίσει και η οθόνη. Η εωτηση μου ειναι εάν ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει η οθόνη στην LG και εάν συσχετίσουν την οθόνη με τα άλλα προβλήματα δηλαδή αν προκλήθηκαν απο δικιά μου υπαιτιότητα. Η οθόνη δεν ράγισε απο πτώση.
  3. Νέα rom τι εννοεις;;; Μνήμη θα χρειαστεί αντικατασταση;;;; Ναι στην cosmote είμαι διαβασε λίγο ποιο πίσω έχω ξανά γράψει για το σημα τι ακριβως συμβαίνει.. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις το πήρα πίσω είναι στην εκδοση 4.4.4 αλλά δεν μπορεί να κανει περεταιρω αναβάθμιση. Λέει οτι το συστημα είναι ενημερωμένο.. Γιατί;;
  4. Παιδιά έστειλα το κινητό στο σέρβις με προβλήματα στο σήμα και στην κάμερα. Έλεγε αποτυχία σύνδεσης με την φωτογραφική μμηχανή συνεχώς!! Αλλάξανε την κυρία πλακέτα αλλά πάλι ββάζει τα μηνύματα αυτά.. ξέρει κανείς τι γίνεται?
  5. Παιδιά καλησπέρα Πριν 2 μέρες (δευτέρα δηλαδή) το τηλέφωνο μου ήταν νεκρό κατά διαστήματα από σήμα ούτε μπορούσα να κάνω κλήση ούτε να μου κάνουν. Τηλεφώνησα στην cosmote και μου είπαν ότι η γραμμή μου είναι ενεργή δοκίμασα την σιμ σε άλλη συσκευή Κ δούλευε κανονικά. Τηλεφώνησα στην LG και μου είπαν θα δηλώσουν βλάβη και θα το παραλάβουν αύριο για έλεγχο. Ύστερα από αναφορά του προβλήματος σε φίλους είχαν κάτι αντίστοιχο και αυτοί κάτι ανάλογο με διαφορετικές συσκευές από το nexus που έχω εγώ. Το πρόβλημαμα θεώρησα ότι ίσως ήταν από μια πτώση αλλά είχε θήκη σιλικόνης κ δεν είχε θέμα από αυτό. Το πρόβλημα εδώ κ δύο μέρες δεν ξανα παρουσιάστηκε. Αξίζει να το στείλω για έλεγχο ή όχι??? Είναι και το θέμα της κάμερας αλλά είναι του λειτουργικού, επίσης ζεσταίνεται αρκετά με κάποιος παιχνιδια.. Δεν διάβασα και τα καλύτερα για το σέρβις της LG και το σκέφτομαι να το στείλω.. καμία γνώμη???
×
×
  • Create New...