Jump to content

Natasa_Lab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Natasa_Lab

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Natasa_Lab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και εμένα δεν έχει ανανεωθεί η κατάσταση στο site των ΕΛΤΑ από προχθές αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό...πάλι καλά που φτάσανε Ελλάδα. τώρα δεν νομίζω να αργήσουν πολύ. Πάντως τσέκαρε μόνο το site Των ΕΛΤΑ γιατί νομίζω ότι τώρα που πάτησαν Ελλάδα το ΕΛΤΑ ανανεώνει τα status, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τσεκάρεις το singapore post.
  2. Τσέκαρε το tracking number σου στο site των ΕΛΤΑ για να δεις ενημέρωση.'Oχι στο singapore post. Νομίζω ότι μόνο εκεί θα σου εμφανίζει τώρα ενημερώσεις.
  3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 13-01-2015 15:42 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-02-2015 08:22 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Παιδιά έφτασε και το δικό μου με dispatch 13/01. Βλέπω ότι σε κάποια παιδιά από 7/01 δεν έχει φανεί Ελλάδα. Τσεκάρετέ το ξανά γιατί εμένα πριν λίγο μου το εμφάνισε και όχι από το πρωί. Με το καλό να παραλάβουμε!!! :)
  4. Καλημέρα...και εμένα το dispatch No είναι 4014. Ακριβώς τα ίδια μου γράφει to sp και το 4px, οπότε είναι στον ίδιο σάκο οι παραγγελίες μας. Για το paypal δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Αν δεν αλλάξει όμως το status μέχρι την άλλη Παρασκευή εγώ θα κάνω dispute για καλό και για κακό εντός του 45ήμερου...
  5. Το ξέρω φίλε μου...και είχα ενημερωθεί για την καθυστέρηση και το ήξερα όταν έκανα την παραγγελία. Δεν είχα την απαίτηση να παραλάβω μέσα σε 20 μέρες όπως κάποιοι τυχεροί, αλλά έχουν περάσει 24 μέρες και δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε για το που βρίσκεται το πακέτο!!! Και ξέρω ότι και να φτάσει Αθήνα(αν δεν είναι ήδη εδώ μέσα σε κανένα σάκο..) δεν θα έρθει αυτόματα μέσα σε τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ. Ελλάδα είσαι....όσο για την πρώτη σελίδα την έχω λιώσει στην ανάγνωση. απλά πάντα θεωρείς ότι δεν θα είσαι στις άτυχες περιπτώσεις...πάντα φιλικά!
  6. Καλημέρα παιδιά...από ότι βλέπω είναι και άλλοι οι παθόντες..και νόμιζα ήμουν μόνο εγώ η γκαντέμω. Αν κρίνω από τις καθυστερήσεις που έχουν άλλα παιδιά εδώ μέσα να μην ελπίζω ότι το δικό μου πακέτο θα έρθει εδώ στα κοντά...εγώ παρήγγειλα από to2c στις 10/01 με singapore post. Mου στείλανε tracking number μετά από 3 μέρες και από 15/01 είναι κολλημένο στο Despatched to overseas... έστειλα και στο sp και στο to2c και στα ελτα και απάντηση συγκεκριμένη δεν πήρα από πουθενά...ειδικά στα ελτα δεν μπήκανε καν στον κόπο να απαντήσουν παραμόνο στείλανε αυτόματο μήνυμα...το Tracking number μου είναι RF312185631SG. έχω κάνει Track σε όλα τα site και καμιά καινούργια πληροφορία... :worry:
  7. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και καλή επιτυχία!
×
×
  • Create New...