Jump to content

Wolvie7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Wolvie7

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 27

Wolvie7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εδώ και κάμποσο καιρό έχει αρχίσει να φουσκώνει και σε μένα η μπαταρία... Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω κάπου χωρίς να πάρώ την μπαταρία που πουλάνε τα κινέζικα μαγαζιά?? (πλέον με τα κάπιταλ κοντρόλ δεν μπορώ να αγοράσω και απ' έξω)
  2. Έχει δοκιμάσει κανείς να του κάνει underclocking? Κατέβασα το nofrills cpu control για να το πάω στα 1.4 αλλά δεν το βλέπω να το αλλάζει στην ουσία. έχει κάποιος άλλη ιδέα?
  3. Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα και γω πήρα το Umi στα χέρια μου χωρις να έχω και πολλές απαιτήσεις έχοντας διαβάσει τόσα εδώ μέσα. (η παραγγελία είχε γίνει πριν βγουν στη φόρα τα προβλήματα) Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία με 5 λεπτά gaming (για κανα manuganu μιλαω, όχι και για το asphalt). Υπάρχει καμία λύση ?? Εκτός το πέταγμα/πούλημα :p:p
  4. Άντε γιατί με το νοκια δεν κάνουμε δουλειά !!! :lol::lol:
  5. Wolvie7

    ZTE V5 Max

    Μπορουν να μας πουν οι φιλοι που το εχουν αγορασει την γνωμη τους για το κινητο?
  6. Wolvie7

    ZTE V5 Max

    Παίδες καλησπέρα. Σκέφτομαι για πρώτη φορά να πάρω κινητό από κίνα και εδώ και κάμποσες μέρες ψάχνομαι. Από τα καλύτερα που μπορεσα να βρω ηταν το zte V5 MAX (δεδομενου οτι το zte Z7 mini ειναι στα 60 Ευρω παραπανω). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν στο στελνουν με αγγλικα-κινεζικα ή σου βαζουν και ελληνικα. Θα ηταν καλυτερο να εχει μονο αγγλικα μεσα ή να βάλω και ελληνικα? (με τα αγγλικα παντωσ δεν εχω κανενα προβλημα) α και προτασεισ κατω απο 200ευρω όποιος θελει κανει!!
×
×
  • Create New...