Jump to content

Fistiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Fistiki

  1. Θα με ενδιέφερε ως προς τη συνδεσιμότητά του να έχει 3G (μη με κοροιδέψετε pls, αν δε τα λέω καλά...) Βρείτε μου tablet σήμερα σύντροφοι, πριν το μετανιώσει ο άντρας μου!!! Πάντως Θα μου άρεσε sony, έχω sony σε κινητό...
  2. ή και αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67026&selectedCategoryId=1883, αλλά μάλλον θα προτιμούσα 8'... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό το χαρακτηριστικό "1280 x 800" δεν είναι καλό...??
  3. μου το πρότειναν για καλό στο Γερμανό... Τι θα έλεγες για αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68095&selectedCategoryId=1883 ή αυτό http://www.gogadget.gr/specs/zte/e9q ?? Και το ξανατονίζω, ότι πρόκειται για "γυναικεία" χρήση... οπότε αντιλαμβάνεσαι.... ;)
  4. Καλησπέρα σας!! Τυγχάνω τελείως άσχετη τεχνολογικά, και ο άντρας μου προτίθεται να μου πάρει το συγκεκριμένο για δώρο. Να το πάρω?? Παιχνίδια δε παίζω, μόνο για σερφάρισμα. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-giant-tablet-97-3g-16gb-mayro/prod6760150pp/ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...