Jump to content

Fistiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fistiki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Fistiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Θα με ενδιέφερε ως προς τη συνδεσιμότητά του να έχει 3G (μη με κοροιδέψετε pls, αν δε τα λέω καλά...) Βρείτε μου tablet σήμερα σύντροφοι, πριν το μετανιώσει ο άντρας μου!!! Πάντως Θα μου άρεσε sony, έχω sony σε κινητό...
  2. ή και αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67026&selectedCategoryId=1883, αλλά μάλλον θα προτιμούσα 8'... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό το χαρακτηριστικό "1280 x 800" δεν είναι καλό...??
  3. μου το πρότειναν για καλό στο Γερμανό... Τι θα έλεγες για αυτό http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68095&selectedCategoryId=1883 ή αυτό http://www.gogadget.gr/specs/zte/e9q ?? Και το ξανατονίζω, ότι πρόκειται για "γυναικεία" χρήση... οπότε αντιλαμβάνεσαι.... ;)
  4. Καλησπέρα σας!! Τυγχάνω τελείως άσχετη τεχνολογικά, και ο άντρας μου προτίθεται να μου πάρει το συγκεκριμένο για δώρο. Να το πάρω?? Παιχνίδια δε παίζω, μόνο για σερφάρισμα. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-giant-tablet-97-3g-16gb-mayro/prod6760150pp/ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...