Jump to content

Pantelis445

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pantelis445

  • Ημ. Γέννησης 02/10/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Pantelis445's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. πραγματικά είναι σαν να περνάω απαρατήρητος! πείτε μου τουλάχιστον οτι δεν ξέρετε να με βοηθήσετε μην περιμένω τζάμπα!
  2. για την δική μου περιπτώσει δεν έχουμε κάτι?
  3. εγώ έχω το advanced Battery calibrator και το battery life repair που είχε η 105 μόνη της! τα σβήνω και κατεβάζω το Battery doctor & battery life repair?
  4. έκανα και εγώ την αναβάθμιση εχθές και παρατήρησα ότι δεν καταλαβαίνει πάντα το κλείσιμο της θήκης επίσης εχθές πριν το φορτίσω παρατήρησα ότι ι μπαταριά πέφτει ακόμα και κλειδωμένο! επίσης το battery saver το είχα και στο προηγούμενοι κινητό μου το xperia L και το διέγραψα γιατί έτρωγε πιο πολύ από ότι βοηθούσε!
  5. γεια σας!! εχω μια ερώτηση όταν στέλνω μήνυμα ή μιλάω στο facebook σε μερικές λέξης αντί για την λέξη μου βγάζει νούμερα! χρησιμοποιώ Τ9! έχω το πληκτρολόγιο GO!
  6. για την δική μου ερώτηση υπάρχει κάτι? : έχω ξανά μια ερώτηση δεν ξέρω πως να το διατυπώσω αλλά κάτι θα βρω! όταν στέλνω μήνυμα ή μιλάω στο facebook σε μερικές λέξης αντί για την λέξη μου βγάζει νούμερα! χρησιμοποιώ Τ9! έχω το πληκτρολόγιο GO!
  7. γεια σας! καλή χρονιά! έχω το leagoo lead 1 με τον nova και όταν στέλνω μήνυμα ή μιλάω στο facebook σε μερικές λέξης αντί για την λέξη μου βγάζει νούμερα! χρησιμοποιώ Τ9! έχω το πληκτρολόγιο GO! επίσης πως θα κάνω το Τ9 να μαθαίνει της λέξεις που γράφω μόνος?
  8. έχω ξανά μια ερώτηση δεν ξέρω πως να το διατυπώσω αλλά κάτι θα βρω! όταν στέλνω μήνυμα ή μιλάω στο facebook σε μερικές λέξης αντί για την λέξη μου βγάζει νούμερα! χρησιμοποιώ Τ9! έχω το πληκτρολόγιο GO!
  9. ναι στην sim ειναι αλλα τα καταφερα στελνοντασ τις απο το ενα κινιτο στο αλλο με bluetooth!
  10. γεια σας! έχω στα χέρια μου το leagoo lead 1 αλλά δεν μου βρίσκει τις επαφές! πως μπορώ να τις βρω?
  11. διάβασα άλλα τα μόνα που είδα είναι για την μπαταρία και το ακουστικό! άρα με βλέπω να κυκλοφορώ και με έναν φακό αγκαλιά! άρα σε κλαμπ πχ δεν παίζει να τραβήξω τίποτα!
  12. άρα δηλαδή είναι όλα μια χαρά δεν είναι σαν το 3 γιατί το φλας για παράδειγμα σε έμενα είναι αρκετά σημαντικό! το 3 έχει και χαμηλή δόνηση!
  13. καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά! έχει ο αδερφός μου το Leagoo lead 3 και παρατήρησα ότι δεν έχει δυνατό φλας και ηχείο! αυτό ισχύει και για το 1? το παραλαμβάνω επιτέλους αύριο λόγο κακοκαιρίας και δεν θέλω να μου έρθει απότομο!
  14. οκ ευχαριστώ ξανά! τώρα δοκιμάζω το nova που αναφέρουν!
  15. το κατέβασα τώρα στο κινητό μου το xperia L καλό είναι αλλά νομίζω έχει πολύ μεγάλα τα εικονίδια! επίσης από ότι κατάλαβα είναι ένα απλό πρόγραμμα που τρέχει πάνω από την κανονική οθόνη του τηλεφώνου! αυτο δεν το επιβαρύνει?
×
×
  • Create New...