Jump to content

nikapos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikapos

  1. nikapos

    Sony Xperia Z3

    τα εχεις χασει, επρεπε να τα εχεις κανει backup. μπορεις να τα κανεις restore, ψαξε λιγο στο xda. root γιατι δεν μπορεσες να κανεις? (θα χρειαστεις το flashtool και το kernel 575 (ή ολόκληρη τη ρομ 575)
  2. nikapos

    Sony Xperia Z3

    to root δν σβηνει το drm. μονο αν ξεκλειδωσεις το bootloader τα χανεις. οδηγιες για ροοτ εδω https://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/recovery-root-mm-575-lb-t3418714
  3. nikapos

    Sony Xperia Acro S

    το πηρα πριν καμια βδομαδα μετα απο 4!!!! κινητα που εχασα απο νερο.. πολυ ευχαριστημενος και σε φοβερη τιμη απο σκρουτζομαγαζο 270€. εχει πανευρωπαικη εγγυηση της σονυ. Το μονο μειον που του βρισκω η σχετικα χαμηλη αυτονομια και η μπαταρια που δεν αλλαζει. απο επιδοσεις δεν "τα σπαει" αλλα εγω ημουν ευχαριστημενος και με το Neo V (με gingerbread) )μεχρι που πνιγηκε.. πηρα και θηκουλα απο ebay αγγλια, την περιμενω.
  4. απο τον εξπλορερ, με ενεργοποιημενο το παραθυρο που παιζει το σταθμο, πατας κοντρολ+Ν και ανοιγει παράθυρο κανονικο με γραμμή διεύθυνσης που γράφει από που προέρχεται το πρόγραμμα του σταθμού.
  5. απο τον εξπλορερ, με ενεργοποιημενο το παραθυρο που παιζει το σταθμο, πατας κοντρολ+Ν και ανοιγει παράθυρο κανονικο με γραμμή διεύθυνσης που γράφει από που προέρχεται το πρόγραμμα του σταθμού.
  6. δειτε και στο http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=340&PN=1&TPN=2
  7. ειμαι αρκετά παλιός στα gps και πολύ νέος στα pda... μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να συνδέσω σειριακά ένα παλιό gps (garmin 48) με το ιπακ 3630 και ψάχνομαι για χάρτες...΄το tomtom nabigkeitor 3 den ;exei kau;oloy ell;ada , το routeplanner ΄΄εχει λίγα πράγματα... το programmat;aki tis garmin δεν τρέχει σε παλμ... δίαβασα πολλά μηνύματα του φορουμ... σε τι φάση είμαστε? μπορώ να βοηθήσω σε κάτι? οι χάρτες από το ινσομνια ειναι για γκαρμιν, σωστα?
  8. ανεβάζω λίγο το θέμα γιατί έχει πέσει... οι ολυμπιακοι είναι προ των θυρών κι απο τομτομ δεν βλέπω φως για χαρτητης αθηνας για to navigator. τι άλλο παίζει? τελεταιπ? απο ιντερνετ?
×
×
  • Create New...