Jump to content

vatar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vatar

  1. Ευχαριστω το παρηγγειλα ηδη.
  2. Παιδιά καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια άμεσα..Είμαι ανάμεσα στο Coolpad F1 & στο Xiaomi red rise. Ποιο από τα δύο μου προτείνετε?Βάσει χαρακτηριστικών υπερτερεί το Coolpad βάσει όμως εταιρίας νομίζω η Xiaomi. Αναμένω με ευχαρίστηση την απάντησή σας.
  3. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κινητό, μετά απο έρευνα που πραγματοποίησα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα εξής & θα ήθελα τη γνώμη σας εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά ή να με κατευθύνεται γτ σίγουρα θα γνωρίζετε κάτι παραπάνω από εμένα. Τα κινητά που αναφέρομαι είναι τα εξής: 1-Doogee DG330 2-Doogee DG310 3-iocean X1 (8GB) 4-THL T6S (8GB) 5-Leagoo Lead 3s (8GB) 6-Leagoo Lead 5 (8GB) Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας για να βγω από το δίλημμα!!!!!!!
  4. Ενδιαφέρον μπαίνει κι αυτό λοιπόν στη λίστα αν και είμαι ανάμεσα στο doogee DG310 & Leagoo Lead 5. Απλα επειδή θα πάρω δύο τηλέφωνα ένα για μένα κι ένα για τον άντρα μου γι αυτό κι αυτός ο προβληματισμός..Δεν έχω ξαναπάρει κινέζικο αλλά έχω ακούσει από γνωστούς πολύ καλά σχόλια για κάποια.
  5. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κινητό, μετά απο έρευνα που πραγματοποίησα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα εξής & θα ήθελα τη γνώμη σας εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά ή να με κατευθύνεται γτ σίγουρα θα γνωρίζετε κάτι παραπάνω από εμένα. Τα κινητά που αναφέρομαι είναι τα εξής: 1-Doogee DG330 2-Doogee DG310 3-iocean X1 (8GB) 4-THL T6S (8GB) 5-Leagoo Lead 3s (8GB) 6-Leagoo Lead 5 (8GB) Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας για να βγω από το δίλημμα!!!!!!! :D
×
×
  • Create New...