Jump to content

johnyg9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnyg9

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

johnyg9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. για να κάνεις αναβάθμιση με το cm11, πρέπει να έχεις sd card στο ταμπλετ ή δεν χρειάζεται;
  2. παιδιά υπάρχει κάπου πως κάνουμε όλη την διαδικασία; προσωπικά δεν ξέρω πως αλλάζεις ROM, αυτά που λέτε με τα flash,boot κτλπ. Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει θα βοηθούσε πολύ.
  3. τελικά είναι προτιμότερο να βάλουμε κάποια ROM πάνω στο ταμπλετ ή να το αφήσουμε έτσι όπως το πήραμε; πριν 20 μέρες το παρέλαβα,είχε κανονικά και το play store πάνω. Μόνο map της google δεν είχε.
  4. Συγγνώμη αλλά τώρα είδα το μνμ. Μόλις μου ήρθε και δεν πλήρωσα φόρο. Τον φόρο, αν έρθει, θα τον πληρώσεις αν περάσει τελωνείο, που με απλό ταχυδρομείο σπάνια περνάει.
  5. Πείτε καλές εφαρμογές για το ταμπετάκι! Σε κάποια site προσπαθώ να παίξω κάποια online video και δεν τα παιζει. Προσπάθησα να βρω το flash player στο store αλλα τίποτα.
  6. Χρόνια Πολλά παιδιά. Θέλω να μου προτείνετε ένα καλό tempered glass για την ταμπλέτα μου. Έψαξα στο aliexpress και βρήκα κάποια βάση περισσότερο των feedback που αφήνουν(τώρα κατά πόσο είναι οι πελάτες που τα αναγράφουν δεν ξέρω :lol: ). Ρίξτε μια ματιά ή αν έχετε κάτι άλλο ενημερώστε με.Ευχαριστώ. http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Premium-Real-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-xiaomi-Mi-Pad-Xiaomi-mipad/1993225412.html http://www.aliexpress.com/item/MOQ-1PC-For-Xiaomi-Pad-MiPad-Mi-Pad-A0101-NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered/1953065747.html http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-9H-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Pad-MiPad/1953056899.html http://www.aliexpress.com/item/imak-Anti-Explosion-anti-burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-film-for-Xiaomi-Pad-MiPad-Tablet-pc/1944440613.html http://www.aliexpress.com/item/Perfect-Baseus-HD-Explosion-Proof-Transparency-Tempered-Glass-for-Xiaomi-Mipad-mi-pad-Anti-Shatter-Film/1968548063.html
  7. file exeis plirwsei foro sto taxidromio otan to agorases apo vickmall?
  8. file exeis plirwsei foro sto taxidromio otan to agorases apo vickmall?
  9. file exeis plirwsei foro sto taxidromio otan to agorases apo vickmall?
  10. Έχει έρθει το δικό μου,άυριο θα πάω να το παραλάβω!! Το έχω πάρει με Free shipping - Netherland Post-Registered Airmail από vickmall προς Κύπρο. Θα με χρεώσουν φόρους όταν πάω να το πάρω; γιατί ένας φίλος μου είπε πρέπει να πάρω τιμολόγιο και να πληρώσω το 30% του Mipad..
  11. αυτή εδώ τι λέει; http://www.aliexpress.com/snapshot/6181439880.html#
  12. μόνο το glass βάζεις ή πρέπει να είναι και το άλλο το film(μεμβράνη) ;
  13. Ευχαριστώ! Ένα καλό tempered glass θα ήθελα να προτινεις φίλε!
  14. καλησπέρα, το έχω παραγγείλει το 64άρι από vickmall με την θήκη που έχει εκει στις επιλογές. Έχω επιλέξει με Netherlands post και γενικά βλέπω είναι καλη η εξέλιξη της μεταφοράς προς Κύπρο(δείτε την εικόνα και πείτε αν κάνω εγώ λάθος). Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Δεν είμαι έμπειρος σε αυτό το αντικείμενο με της Rom. Το ταμπετάκι λέει έχει την ελληνική γλώσσα στο vickmall. Τελικά τι χρειάζεται να κάνω πάνω σε αυτό όταν το παραλάβω και με ποιους τρόπους; Επίσης αν κάποιος αγόρασε από vickmall, η θήκη με την οποία επέλεξα,είναι καλή; ή χρειάζεται να πάρω κάποια άλλη; και επίσης δεν έχω αγοράσει ακόμη tempered glass, δεν είχε διαθέσιμο το vickmall,είναι όντως απαραίτητο να θέλει αυτό το τζάμι μπροστά; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  15. καλημέρα παιδιά, εψαχνα αυτές τις μέρες ένα blog σχετικά με αυτά για να λύσω κάποιες απορίες. Έχω κάνει μια παραγγελεία από Κίνα με τελικό προορισμό την Κύπρο. Είχε 2 επιλογές ταχυδρόμησεις, μέσω Netherlands post και Singapore Post. Είχα επιλέξει το ολλανδικό. Και με προβληματίζει που ακόμη στο destiantion country αναγράφει"unknown-unable to track". Στη συνέχεια μπήκα στο site του ολλανδικού ταχυδρομείου και είδα πως δεν υπάρχει η κύπρος εκει που λεει για το πόσες μέρες και καλά χρειάζεται για να φτάσει το δέμα. Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο; ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...