Jump to content

CAVIN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CAVIN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

CAVIN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι, όντως για το συγκεκριμένο κινητό έχεις δίκιο δεν είναι και φθηνό .....αλλά από την άλλη να "μπλέξω" όπως το έθεσες και εσυ με τους Κινέζους δεν το ΄χω.....προτιμώ να πάω από το κατάστημα , να το δω , να έχω την εγγύηση μου όπως είπες .Ασε που το έβαλα και σε δόσεις αλλίως δεν έπαιζε να το πάρω...οι εποχές είναι δύσκολες!!!!
  2. Καλησπέρα και από μένα ! Μας έβαλε φωτιές δεν λες τίποτα και πριν από λίγο καιρό πήγα και αγόρασα το lenovo A7000 http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/lenovo-a7000-5-5-white , μια χαρά κινητό είναι και το αγόρασα και καλή τιμή αλλά εκει που παίρνεις κατι και λες είμαι οκ , να που βγαινει κατι αλλο και τρελαίνεσαι....
  3. Σας ευχαριστω πολυ ολους, για τις προτάσεις σας , θα τις κοιταξω.....:)
  4. καλησπέρα σε όλους ! ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ήθελα ρωτησω και εγω με την σειρα μου για τον οικονομικοτερο τρόπο θέρμανσης, προσωπικα εχω σε όλα τα δωμάτια του σπίτιου μου air condition και τα αναβω , με την διαφορα πως αν τα σβησω όλο το σπίτι μετά θα είναι παγωμένο.Καταλαβαίνετε πως δεν είναι λύση αυτη για να ζεσταθεί μια οικογέννεια και ειδικα όταν υπάρχουν μικρά παιδια . Για τις εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης όπως ενεργειακο τζάκι , πελλετ κλπ , ξερετε κατι ?
×
×
  • Create New...