Jump to content

goodluckthere

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About goodluckthere

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

goodluckthere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Για να παρακολουθούν τη συζήτηση υπάρχουν moderators. Τωρα, εγώ δεν σου ειπα οτι η ερώτησή σου είναι off topic, εξάλλου σου απάντησα κιόλας. Εγώ ρώτησα γιατί μετα το emergency mode ανοίγει το GPS. Αν ξέρεις απαντάς, αν δεν ξέρεις γράφεις και συ την ερώτησή σου χωρίς εξυπναδες για τις ερωτήσεις των άλλων και περιμένεις κάποιον άλλο να σου απαντήσει.
  2. Παρότι την πεταξες την εξυπνάδα για το GPS εγώ θα απαντήσω στην ερώτηση σου. Αν βάλεις κάποιον άλλο browser, ΕΚΤΟΣ απο τον chrome, θα σου γράφει κανονικά κάπου λήψεις ή downloads. Ο chrome, αν έχω καταλάβει καλά, δεν έχει λήψεις και για να βρεις τι εχεις κατεβάσει χρησιμοποιείς καποια αλλη εφαρμογη, πχ το προεγκατεστημένο file browser. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η απορία σου, ελπίζω να βοήθησα.
  3. Δεν το πηρα απο το TOC αλλά απο minideal όμως το λάθος είναι δικο γιατί το κινητό για κάποιο λογο ήθελε reboot για να βαλει το google now (την πρώτη φορά, τις επόμενες το βάζει κανονικά). Οποτε όλα οκ. Τα μοναδικά προβλήματα που έχω είναι οτι (1) αν βάλω το κινητό σε emergency mode, στο προεγκατεστημένο power manager που έχει, μόλις κλείσω το emergency ανοίγει το GPS και (2) οταν παταω στις ρυθμισεις system update βγαζει το κλασσικο sorry settings closed unexpectadly. Τα έχει συναντήσει κάποιος άλλος; Κατα τα αλλά είναι όλα όπως τα περιέγραφε στο hands on στο σάιτ :)
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους! Σας γράφω δύο παρατηρήσεις που έκανα τώρα που πήρα το κινητό για να το έχετε υπόψιν σας (πιθανόν έχουν γραφτεί ήδη αλλά δεν μου έβγαλε κάτι η αναζήτηση και οι 170 σελίδες είναι κάπως πολλές, ειδικά από τη στιγμή που γράφω για να βοηθήσω και όχι για να ρωτήσω κάτι :O ). Πήρα το κινητό στα χέρια μου 24/12 και αφού είχα διαβάσει καμιά 20αριά σελίδες από αυτό το thread. Μία βασική παρατήρηση: πιθανόν έχει κάνει κάποιο update στη rom η lenovo αφού κάποιες εφαρμογές που διάβασα ότι έχει (lenovo market νομίζω ήταν η μία) έχουν αντικατασταθεί (mobogenie). Επιπλέον, τα προβλήματα που είχα διαβάσει ότι υπάρχουν (theme center και launcher νομίζω) δεν υπάρχουν. Το theme center λειτουργεί μια χαρά και ο lenovo launcher επίσης. Το μόνο bug που έχω συναντήσει ως τώρα είναι ότι το google now δεν μπορεί να επιλεγεί ως launcher. Δηλαδή, έχοντας εγκαταστήσει το google now και αφού κάνω clear defaults για να αλλάξω launcher το κινητό δεν "βλέπει" το google now. Κάπου διάβασα ότι αυτό είναι γνωστό πρόβλημα σε άλλες ρομ (miui). Τα γράφω αυτά για να τα έχει υπόψιν της η κοινότητα :) Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που με (τιτάνια) υπομονή απαντάνε στην ερώτηση του καθενός ο οποίος βαριέται να διαβάσει τις σελίδες (εντάξει και εγώ γράφω κάτι που μπορεί να είναι στην προηγούμενη σελίδα ξαναειπωμένο αλλά όπως είπα και πάνω, το κάνω με καλό σκοπό :p)
×
×
  • Create New...