Jump to content

charlie53

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by charlie53

  1. Καλημερα σε ολους , μια μικρη βοηθεια , εσπασε το τζαμακι της καμερας. Το ανταλλακτικο που χρειαζομαι ειναι αυτο ; https://www.aliexpress.com/item/For-Letv-Leeco-Le-Max-2-Pro-1s-1-X820-Camera-Glass-Lens-Replacement-Tempered-Glass/32776254532.html Αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο ευχαριστως.
  2. Δεν με βολεύουν καθόλου οι Flip case . Υπάρχει κάποια soft silicone/rubber που να προστατεύει ικανοποιητικά την κάμερα ;
  3. Καλησπέρα και απο μένα , Συγνώμη για το άκυρο της ερώτησης. Για να μην κάνω κάποια αγορά στην τύχη θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποια δοκιμασμένη λύση για θήκη soft απο ebay η οποία να προστατεύει την κάμερα. Ευχαριστώ
  4. Το mi2 δεν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί γι αυτόν τον λόγο έχω στο μυαλό μου τα εξης Motorola moto g ( 1st generation), Huawei p7 mini και galaxy s4 mini. Ωστόσο δεν έχω προσωπική εμπειρία απ τα παραπάνω. Αν υπάρχει κάποια διαφορετική πρόταση καλοδεχούμενη.
  5. Καλησπέρα, ψάχνω για κινητό με βασική προϋπόθεση να έχει μέχρι 4.5'' οθόνη. Αγορά απο Ελλάδα μέχρι 200 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...