Jump to content

konzou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konzou

  1. Καλησπερα κ χρονια πολλα! εχει φουσκωσει η μπαταρια μου το ακινητο σβηνει συνεχεια,δε μποορω να κανω τιποτα.υπαρχει καπου καταστημα στην αθηνα να αγορασω μπαταρια η να ταιριαζει εστω με καποιου αλλου μοντελου?
  2. παιδια καλησπερα..εχω το coolpad f1 και η μπαταρια εχει φουσκωσει κ μενει ανοιχτο το κινητο μονο στη φορτιση αλλα κ παλι αν το πειραξω λιγο κλεινει.που μπορω να βρω μπαταρια στην αθηνα? η εστω απο αλλο κινητο που να ταοιριαζει?>
  3. καλησπερα παιδια κ καλες γιορτες! επειδη κ οι οροι που αναφερετε μου ειναι αγνωστοι και οι σελιδες ειναι παρα πολλες κ δε μπορω να τις διαβασω ολες, μπορει καποιος να μου στειλει προσωπικο μηνυμα να ρωτησω καποια πραγματακια? σας ευχαριστω!
  4. καλησπερα παιδια..μολις εκανα εγγραφη στο site γιατι εχω καποια προβληματα..ειμαι κατοχος του coolpad f1 και στο μενου αλλα ειναι ελληνικα κ αλλα αγγγλικα αλλα αυτο δε με πειραζει.οταν ανοιγω το location μου πεταει ενα κειμενακι με κινεζικα κ εχει 2 επιλογες.οταν παω να στειλω τοποθεσια η να χρησιμοποιησω τους χαρτες η την πλοηγηση ,δε βρισκει που ειμαι κ μου λεει " η εφαρμογη τερματιστηκε" . επισης παω να του κανω hard reset και επισης ειναι ολα στα κινεζικα το μενου αυτο κ δε μπορω να διαλεξω το hard reset. εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα ? επισης πως μεταφερω επαφες απο ios σε android,πως βαζω ηχο κλησης ενα τραγουδι που θελω και πως βγαινει η δονηση οταν γραφω μηνυμα? (εχω απενεργοποιηση τη δονηση κατα την αφη αλλα συνεχιζει κ δονει) ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!)
×
×
  • Create New...