Jump to content

aphnea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

aphnea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στην Παλλήνη άρχισε το σκάψιμο, ο ΟΤΕ περνάει επιτέλους τα καλώδια στην περιοχή. Πήγα και στον ΟΤΕ shop και ρώτησα και το επιβεβαίωσαν. Είπαν ότι εντός Ιουνίου θα παίξει, δηλαδή θα έχουμε internet και θα φύγουν τα PCM. δεν το βλέπω για εντός Ιουνίου, αλλά τέλος πάντων έγινε η αρχή
  2. Ως εργαζόμενος της Cosmote θα έλεγα ότι πρόκειται για φοβερή παραπληροφόρηση η οποία δυσφημίζει μια εταιρία η οποία: - έδωσε και φέτος κανονικά τα μπόνους που συνδέονται με την απόδοση των υπαλλήλων - έδωσε μισό μισθό μπόνους (πέραν του μπόνους που συνδέεται με την απόδοση) σε όλους τους εργαζομένους της (περίπου 2500 εργαζόμενοι) γιατί τα πήγε πολύ καλά το 2008 - έδωσε αυξήσεις πολύ πάνω από τον πληθωρισμό Και όλα αυτά εν μέσω οικονομικής κρίσης! Είναι λοιπόν άδικο να χρησιμοποιούνται κάποιες απολύσεις που μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού (δίκαιες άδικες δεν θα το κρίνω εγώ), ως άλλοθι για να δημιουργηθούν στοχευμένες εντυπώσεις, που αφορούν κυρίως την πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telecom. Για το εάν έπρεπε ή οχι να πουληθεί ο ΟΤΕ και μαζί του και η Cosmote στους Γερμανούς είναι ένα ζήτημα που σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με τις απολύσεις, για τις οποίες γίνεται λόγος και οι οποίες δεν είναι μαζικές! Θα συμφωνήσω με τον panaro ότι πρόκειται για πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από κάποιους συνδικαλιστές οι οποίοι αδιαφορούν για τους εργαζομένους (και σίγουρα δεν εκπροσωπούν το σύνολό τους) και δράττονται κάθε ευκαιρίας για να παραπληροφορήσουν την κοινωνία και να ζημιώσουν την εικόνα της εταιρίας (σε βάρος της πλειοψηφίας των εργαζομένων), πάντα βέβαια προς όφελός τους.
  3. Δείτε και αυτό: http://www.eten-users.net/lofiversion/index.php/t3452.html
  4. κατάλαβα, απλά δεν έχω μιλήσει ποτέ απο το ίδιο το τηλέφωνο :rolleyes: Δεν ήξερα οτι συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση. καλά που το ανέφερες, νόμιζα ότι είναι πρόβλημα μονο του bluetooth.
  5. το patch αυτό είναι καλό, δεν λύνει όμως απόλυτα το πρόβλημα, τουλάχιστον όσον αφορά την αύξηση της ευαισθησίας του bloutooth μικροφώνου. Έχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω με πολύ background noice, πχ στον δρόμο ή στο αυτοκίνητο, ο συνομιλητής μου δεν με καταλαβαίνει και βιάζεται να με κλείσει, γιατί τον πιάνει πονοκέφαλος! Ο παραμικρός ήχος ενισχύεται πολύ, ακόμα και το πληκτρολόγιο ενός PC γίνεται ενοχλητικό για αυτόν που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής. Σιγουρα δεν ειναι πρόβλημα του bluetooth headset (i-tech clip), το έχω χρησιμοποιήσει με διάφορες συσκευές και λειτουργεί μια χαρά. Ας ελπίσουμε οτι θα βγει κάποιο patch που θα το διορθώσει αυτό μια και καλή, ειναι κρίμα για μια τέτοια συσκευή! :(
  6. Εάν χρησιμοποιείται το ETEN G500 με Bluetooth headset θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει το πρόβλημα στην ένταση του ηχείου (πολύ χαμηλό) καθώς και την κακή ποιότητα του ήχου που φτάνει στον συνομιλητή σας. Εγώ χρησιμοποιώ ένα itech clip Bluetooth headset, το πρόβλημα όμως έχει να κάνει προφανώς με τον audio/Bluetooth driver της συσκευής γιατί εμφανίζεται και σε άλλα headset (δείτε και αυτό: http://www.eten-users.net/lofiversion/index.php/t2943.html) Αναβάθμισα την συσκευή σε OS version 96 εγκατέστησα και το audio patch, χωρίς όμως ιδιαίτερη βελτίωση. Παρατήρησα μάλιστα ότι το audio patch βελτίωσε την ένταση του ακουστικού αλλά έκανε το μικρόφωνο εξαιρετικά ευαίσθητο και επιπλέον άκουγα την φωνή μου από το ακουστικό, πράγμα ιδιαίτερα εκνευριστικό. Ψάχνοντας βρήκα ένα audio patch για το M600 http://www.trendsmobile.com/download/ril_patch_12.CAB το οποίο δουλεύει και στο G500 μια χαρά. Το εγκαθιστάτε (ένα .CAB αρχείο είναι, το κάνετε copy στο κινητό και το τρέχετε από αυτό), το κάνετε soft reset (βγαίνει και παραθυράκι που σας ρωτά) και τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Ο ήχος είναι πολύ ποιο δυνατός και ο ήχος που φτάνει στον συνομιλητή σας είναι πολύ καλύτερος. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
×
×
  • Create New...