Jump to content

dimspy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimspy

  • Ημ. Γέννησης 22/09/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimspy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μακάρι να έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω πρώτος.
  2. Δέν κάνουν τίποτα τα έχω ζητήσει χιλιάδες φορές για αυτό απευθύνθηκα στην γραμμή του ΕΕΤΤ και έκανα καταγγελία και έκανα επίσης και εγγράφως αίτηση στην εταιρεία τούς μέσα από το κατάστημα στην πόλη μου να με αποδεσμεύσουν ατελώς και να μην πληρώσω αυτόν τον λογαριασμό που θα έρθει ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου πουν τι θα γίνει τέλος πάντων τι να πεις ευχάριστω πολύ πάντως για την βοήθεια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόσεχε που θα πάς εγώ δεν θα σου πω άμα είναι κακή ή καλή μόνο πρόσεχε πριν υπογράψεις και πάρε το συμβόλαιο στα χέρια σου και διάβασε το πρίν το υπογράψεις αυτό ισχύει για κάθε εταιρεία.
  3. Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του myphone.gr θα ήθελα λοιπόν να σας πω και εγώ την προσωπική μου γνώμη και το λέω αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όσο αφορά τον πάροχο τηλεπικοινωνίας σταθερής και ίντερνετ που βρίσκομαι αυτή την στιγμή εδώ και δύο χρόνια τώρα.Ξεκινώντας λοιπόν έχω πάρει γύρω στον ενάμιση μήνα τηλέφωνο συνέχεια στην τεχνική υποστήριξη.Εχω αλλάξει ρούτερ καλώδια τα πάντα έχω κάνει και ουσία καμία έχω συχνές αποσυνδέσεις στην γραμμή κόβεται το ίντερνετ το τηλέφωνο συνέχεια.Δύο φορές που πείρα τηλέφωνο την μία ο υπάλληλος μου το έκλεισε το τηλέφωνο στην άλλη μου είπε να μπαίνω μόνος μου στο ρούτερ και να κάνω αλλαγή στα κανάλια του ρούτερ όλο αυτό λοιπόν η "εταιρεία" το λέει άμεση τεχνική υποστήριξη.Έχω κάνει φυσικά καταγγελία στον ΕΕΤΤ έχω εξηγήσει και επίσεις έχω ζητήσει γραφτώ έτοιμα αποδέσμευσης από την εταιρεία ατελώς από την στιγμή που δεν μου παρέχουν τις υπηρεσίες που έχω υπογράψει και πληρώνω κανονικότητα τους λογαριασμούς στην ώρα τους και φυσικά ζήτησα να μην πληρώσω και των λογαριασμό αυτού του μήνα φυσικά καμία απάντηση ακόμα με προθεσμία απάντησης από τών ΕΕΤΤ μέχρι 7/3/18.Κλείνοντας λοιπόν και χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου μιλάω για την εταιρεία CYTA HELLAS τα συμπεράσματα δικά σας. Υ.Γ Ζητώ συγγνώμη άμα κούρασα με όλο αυτό το άρθρο αλλά πρέπει να ακούγονται οι γνώμες των ανθρώπων απέναντι σε όλες αυτές τις εταιρείες τηλεφωνίας και ίντερνετ στην Ελλάδα που τάζουν το ένα μετά το άλλο και στο τέλος δεν κάνουν ούτε τα μισά.
  4. Καλημέρα καλή εβδομάδα καλο μηνα καλή επιτυχία
  5. Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια από όλους έχω αγοράσει ένα κινέζικο κινητό από ebay συγκεκριμένα το (star b92m) έχω ψάξει παντού στο διαδίκτυο για ένα ελληνικό rom αλλά κάνα 2 που έχω βρει έχουν όλες τις γλώσσες εκτός ελληνικής αν ξέρει κανένας κανένα rom με ελληνικά γλώσσα για το συγκεκριμένο κινητό. Θα δώσω και ένα link για να καταλάβετε πιο είναι ευχάριστο για την βοήθεια προκαταβολικά....http://www.chinaphon...ar-b92m?lang=el
  6. Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους καλή επιτυχία!!!
  7. Καλές γιορτές σε όλους και καλή επιτυχία...
×
×
  • Create New...