Jump to content

Takiska53

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Takiska53

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 20

Takiska53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μεχρι 150€ ειναι το ταβανι φιλε μου. Δυσκολες εποχες ...
  2. Καλησπερα σε όλους. Εχω ανα θεματακι με το Lenovo A850+ που πηρα πριν απο λιγες ημερες. Παρατηρησα οτι σε μερικα σημεια του σπιτιου που το παλιο κινητο που ειχα (Pomp w89) επιανε σημα wifi μια χαρα , το νεο τηλεφωνο χανει και ξαναβρισκει το wifi και γενικα χαρακτηριζει το σημα wifi σαν "κακο". Δεν πρεπει να ειναι θεμα Rom γιατι κανει το ιδιο με τρεις διαφορετικες rom. Υπαρχει καποιος τροπος να "σκαλησω" την ευαισθησια του wifi στο Lenovo μεσα απο MobileUncle/Engineer Mode ???? Βρηκα καποιες ρυθμισεις για wifi εκει αλλα δεν ξερω τι πειραξω, και φοβαμαι μην του κανω ζημια που δεν επανερχεται στο hardware. Ευχαριστώ.:)
  3. Παιδια καλησπερα. Ψαχνω ενα κινητο κατα προτιμηση απο Κινα, τετραπυρηνο αλλα αυτο που με ενδιαφερει πανω απ'ολα ειναι να εχει πολυ καλη camera κυριως για ληψη βιντεο. Εγω εχω το Lenovo A850+ αλλα δεν αρεσει στην γυναικα (γι'αυτην προοριζεται το καινουριο που ψαχνω) γιατι εχει μικρη camera. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις προτασεις σας.
  4. Τι να πω. Δεν ξερω. Παντως από το VickMall που τους το εγραψα, μου ειπαν sorry για το Tempered Glass , αλλα για να μου στειλουν άλλλο δεν το συζητάνε. Το μονο που μου προτειναν είναι να μου στειλουν ένα protecting Film δωρεαν με την επομενη παραγγελεια που θα κανω. Τελος παντων δεν με χαλαει και τοσο πολύ , 10 δολαρια μου το ειχαν χρεωσει. Παντως ξαναεβαλα την Vanilla 2.7 και το τηλεφωνο πεταει.... Antutu 34.276 !!!!
  5. Τελικα μετα απο πολλες πολλες ωρες και πολλες πολλες ROM βρηκα τι εφταιγε.Δεν εφταιγε η Vanilla ουτε καμια αλλη rom. Ειχα αγορασει μαζι με το κινητο και ενα Tempered Glass που ειχα δει για περισοτερη ασφαλεια απο γρατζουνιες, αλλα τελικα αποδεικτηκε οτι ηταν περισοτερο χοντρο απο οτι επρεπε με αποτελεσμα να μπλοκαρει τον proximity sencor. Τελικα το ξηλωσα, εβαλα το protector που μου ειχαν στειλει δωρο μαζι με το τηλεφωνο και τωρα κανενα προβλημα. Αυτο να το γνωριζει και κανενας φιλος που σκοπευει να παραγειλει Tempered Glass. Παντως η ανταποκριση στο προβλημα μουαπο τα παιδια του forum ηταν αμεση (ευχαριστω Pisons)
  6. Ευχαρισρω πολυ. !!!!!!!!!!!!!!!! Θα την δοκιμασω αμεσα
  7. Παιδια καλησπερα. Μολις πηρα το Α850+ απο VickMall και του εβαλα την Vanilla AOSP 2.7. το τηλεφωνο παει σφαιρα αλλα μολις χρειαστηκε να τηλεφωνησω ανακαλυψα οτι εχει προβλημα ο proximity sensor. Δηλαδη μολις πατησεις το κουμπι answer για να μιλησεις , σβηνει η οθονη (όπως οταν το πλησιαζεις στο αυτι) αλλα δεν ξανα αναβει με τιποτα. Η κληση παραμενει ενεργη , μπορεις να μιλησεις και να σε ακουσουν αλλα αν θες να τερματισεις την κληση η να βαλεις ανοιχτη ακροαση δεν φαινεται τιποτα. Διαβασα για διαφορους πονεμενους που λενε οτι ειναι προβλημα της Vanilla 2.7 και οτι εχει λυθει με την 2.8 αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα. Ακομη και ο τυπος που υποτιθεται την ειχε ανεβασει , την κατεβασε γιατι λεει ηταν corrupt. Παντως καποιοι που προλαβαν και κατεβασαν το σωστο zip λενε οτι το προβλημα με το proximity sensor λυθηκε. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει.... ειναι κριμα τοσο ωραια και γρηγορη rom να μην μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Μηπως καποιος εχει καμια αλλη ιδεα. Δεν την μπορω με τιποτα την Miui που εχει απο την Lenovo (και ειναι και γεματη απο διαφορα αχρηστα προγραμματα). Και παλι ευχαριστω
  8. Καλησπέρα σε όλους..!!! Μετα απο πολλή μελέτη στο Forum για το συγκεκριμένο τηλέφωνο,(Να'ναι καλα όλα τα παιδιά που το ''σκαλιζουν'' τοσο καιρο, σήμερα το παρήγγειλα απο VickMall 119€. Μόλις το παραλάβω θα επανελθω με εντυπωσεις.
  9. Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=Q-fOAUvScTg Δεν είναι τιποτα
  10. Μην ανησυχεις... Ειναι γνωστο προβλημα της Paypal.... Μου εχει τυχει κι εμενα.... Απλα περιμενε να περασουν 24 ωρες χωρις να κανεις καμια συναλλαγη με Paypal ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ανησυχεις , ειναι γνωστο προβλημα της Paypal. Απλα περιμενε 24 ωρες μεχρι να ξαναξανεις συναλλαγη με Paypal.
×
×
  • Create New...