Jump to content

saka_dim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About saka_dim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

saka_dim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. saka_dim

    Honor 6

    Καλησπέρα σε όλους! Από CWM για να περάσω ROM την αποσυμπιέζω ή απ'ευθείας το .zip όπως το κατεβάζω. Σε HTC & Samsung π.χ. έβαζα το .zip
  2. saka_dim

    Honor 6

    OK,θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθεια σου.
  3. saka_dim

    Honor 6

    Εννοείς πρώτα το unbrick και μετά αυτό;; Costumized ROM?? Εδώ να ψάξω;Στο topic που είμαστε;
  4. saka_dim

    Honor 6

    Τα φλάσαρε κανονικά.Τουλάχιστον δεν μου έδειξε κάτι.Όταν έβαλα τον dload φάκελο και άνοιξα με 3 κουμπιά μου πέταξε το WO και συνέχισα να τα πατάω μέχρι να δω οτι ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης αλλά απλά έσβησε και ξανα άνοιξε στο WO κ.ο.κ... Θα προσπαθήσω λίγο αργότερα να το ξανακάνω και θα ενημερώσω.Το μόνο που θέλω να αποφύγω είναι δεύτερη "εγχείριση" για να το κάνω να σβήσει όπως ξανα έγραψα. (off topic,φτιάξε ένα donate link στην υπογραφή σου.τόση δουλειά και χρόνο μας αφιερώνεις.καπως πρέπει να δείξουμε και εμείς την αναγνώριση)
  5. saka_dim

    Honor 6

    Το τηλέφωνο μου ήρθε με το Play store εγκατεστημένο (χωρίς να το έχω ζητήσει) και δεν μπορούσε να πάρει ΟΤΑ.Στην ενότητα του μενού είχε μόνο "έλεγχο για ενημέρωση" (ή κάτι τέτοιο,δν το θυμάμαι ακριβώς) και ενω πατούσα να ψάξει μου έλεγε οτι είναι ενημερωμένο και απλά άλλαζε την ώρα της τελευταίας αναζήτησης για ενημέρωση. Απο οτι θυμάμαι η έκδοση που έτρεχε τελείωνε σε 608. Ακολούθησα τις οδηγιες σου απο το post 2274 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5721734#post5721734) και όταν τελείωσα και το βήμα 5 το έκλεισα για να κάνω το βήμα 6.(3 κουμπιά) Όση ωρα και να τα κράτησα το μονο που έκανε ήταν WO bootloop.
  6. saka_dim

    Honor 6

    OK,και πάλι ευχαριστώ! Κατι τελευταίο,με αυτές τις δύο H60-L02_EMUI3.0_Android4.4_4.11.16 H60-L02_EMUI3.0_Android4.4_4.12.1 δεν κατάφερα να κάνω τίποτα.Μιλάω για έχθες πριν ανεβάσω το αρχικό μήνυμα για bootloop. Τώρα έχω κατεβάσει αυτή H60-L02_EMUI3.0_Android4.4_V100R001CHNC00B608.Είναι ΟΚ;Με προβληματίζει το CHN που περιέχει το όνομα,μην είναι αποκλειστικά Κινέζικα.
  7. saka_dim

    Honor 6

    Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Απο σβηστό το κινητό,το βάζω σε fastboot και μετά ανοίγω το Multi-tool; Τα headers των αρχείων τα σβήνω απο το φάκελο unbrick; Όταν τελειώσει η διαδικασία του unbrick πως προχωράω;Εννοώ,κλείνω το multi-tool και αποσυνδέω το κινητό; Αποσυνδέω με το tool ανοικτό; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά απο χθες έχω αγανακτήσει με αυτό το θέμα.Αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία για να σβήσει και δεν θα ήθελα να το ξανανοίξω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου.
  8. saka_dim

    Honor 6

    Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς το κινητό έχει κολήσει στο WO σε ενα ατελείωτο bootloop. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια βοήθεια?
  9. saka_dim

    Honor 6

    Καλησπέρα σε όλη την παρέα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή οργάνωση στην πρώτη σελίδα! Πριν από 3 ώρες περίπου παρέλαβα απο ΕΛΤΑ το Honor 6 μου. Η αποστολή είχε γίνει στις 20/11 απο to2c. Εντυπώσεις και σχόλια μέσα στις επόμενες μέρες.
×
×
  • Create New...