Jump to content

pmoi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pmoi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

pmoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά πρέπει να κάνω μια δήλωση αναγνώρισης του Coolicool Το δικό μου ήταν από την προβληματική φουρνιά και ενώ δούλευαν όλα δεν ήταν τηλέφωνο απαράδεκτη λήψη με συνεχείς διακοπές. Το έστειλα πίσω και παρέλαβα χθες καινούργιο χωρίς προβλήματα προς στιγμήν και σήμα καρφί. Το εν λόγω κατάστημα δέχθηκε την επιστροφή αφού τους έστειλα την επικοινωνία μου με την Umi που το συμβούλευε και αφού το εξέτασαν μου έστειλαν καινούργιο και μου επέστρεψαν και το κόστος αποστολής. Η ερώτηση μου είναι ποιο λειτουργικό προτείνετε αυτό ήρθε με 3,05 αλλά λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο αν είναι καλύτερο.
  2. Παιδιά μια βοήθεια. Μου έχει κλειδώσει και ζητάει privacy protection password. Δοκίμασα μια άλλη κάρτα και από την στιγμή που έβγαλα την sim και τοποθέτησα μια άλλη για να ελέγξω αν υπάρχει διαφορά στην λήψη σήματος ζητάει συνεχώς αυτό παρόλο που δεν είχα βάλει ποτέ τέτοιο κωδικό. Έχω κάνει reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα?
  3. Πως το έκανες αυτό δεν είχαν περάσει οι ημέρες γιατι σε μένα λόγω καθυστέρησης στη αποστολή έχουν περάσει οι ημέρες.
  4. Είχες καμιά βελτίωση γιατί έχω ανάλογο πρόβλημα. Με συμβούλεψαν να ξύσω λίγο την sim από πίσω το έκανα με μικρή βελτίωση λήψης και χωρίς ξύσιμο της sim. Κάθε βοήθεια δεκτή ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχες καμιά βελτίωση γιατί έχω ανάλογο πρόβλημα. Με συμβούλεψαν να ξύσω λίγο την sim από πίσω το έκανα με μικρή βελτίωση λήψης και χωρίς ξύσιμο της sim. Κάθε βοήθεια δεκτή ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις κανένα νεότερο Τι έκανες με το θέμα Ομοιοπαθής!
  5. Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είναι όλα τα υπόλοιπα εκτός από τηλέφωνο. Αν προχωρήσεις σε κάποια ενέργεια σε παρακαλώ κοινοποίησε για να ακολουθήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είναι όλα τα υπόλοιπα εκτός από τηλέφωνο. Αν προχωρήσεις σε κάποια ενέργεια σε παρακαλώ κοινοποίησε για να ακολουθήσω.
  6. Παιδιά μια σημαντική ερώτηση. Το παρέλαβα πριν 2 μέρες και έχω πρόβλημα με το σήμα της Wind το χάνει συνέχεια και μάλιστα σε σημεία που δεν είχα θέμα με άλλα κινητά κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Υ.Γ. πέρασα το νέο update αμέσως:!:
  7. Ευχαριστώ αλλά δεν το εμφανίζει ούτε εδώ Θα περιμένω
  8. Παιδιά μια ερώτηση Πόσες μέρες κάνει να φανεί στο http://www.17track.net/index_en.shtml ? Μου έχουν δώσει tracking number από 25/12 και δεν το εντοπίζω πουθενά. Η αγορά έγινε από coolicool. Πρέπει να ανησυχώ?
  9. Παιδιά έχει κανείς κάποιο κουπόνι Το είδα σήμερα και κόλλησα
×
×
  • Create New...