Jump to content

Vivere

Members
  • Δημοσιεύσεις

    404
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Vivere

  • Ημ. Γέννησης 13/04/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Vivere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν έχεις άδικο αλλά πες το και κόλλημα, θέλω την συγκεκριμένη. Μάλλον θα περιμένω έστω και καιρό μήπως και την πετύχω πουθενά σε καμιά καλή τιμή και την τσιμπήσω. Τουλάχιστον δεν την βιάζομαι κιόλας.
  2. Το δικό μου πρόβλημα ήταν σε όλα τα δίκτυα wi-fi και όχι μόνο του σπιτιού μου.
  3. Κι εγώ έχω tempered glass πάνω στην οθόνη αλλά δεν ήξερα κάτι που έπρεπε να βάλω στη στεφάνη. Φυσικά και η οθόνη είναι το πιο σημαντικό προς προστασία αλλά η στεφάνη είναι πιο εκτεθειμένη σε χτυπήματα.
  4. Όπως το περίμενα... Πριν λίγο με κάλεσαν από το Κοτσώβολο (μετά από τόσο καιρό παραγγελίας, SMS για καθυστέρηση του προϊόντος και αναμονής) για να μου πουν πως ακυρώνεται η παραγγελία της Samsung keyboard θήκης λόγο κατάργησής της. Τυχαία την είχα δει πριν λίγο καιρό στα 150 ευρώ στο skroutz σε ελάχιστη τιμή και τώρα που κοίταξα την έχει μόνο ένα κατάστημα στα 166,50 ευρώ. Δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω, να την πάρω σε αυτήν την τιμή να τελειώνω μήπως και στο τέλος δεν θα την βρίσκω πουθενά ή να περιμένω μήπως την βρω αλλού φθηνότερα. Υ.Γ. Απαράδεκτο να μην υπάρχει το Samsung Health και Θέματα γι αυτήν την (κορυφαία) συσκευή στο Galaxy Store ή μέσα στην ίδια την ταμπλέτα.
  5. Έχω καταγδάρει την στεφάνη από τα όργανα στο γυμναστήριο και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου διαθέσιμη (για την μαμίσια την μαύρη λέω στο 46mm) και αν μπορώ να την αλλάξω μόνος μου.
  6. Λίγα ποστ πιο πάνω ήταν η απάντησή μου στο ερώτημά σου.
  7. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει στα δικά σας τηλέφωνα αλλά ενώ πριν καιρό αργούσε να ενημερώσει τις εφαρμογές στο play store μέσω του wi-fi (τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο), τώρα τις ενημερώνει πιο γρήγορα (όσο αφορά το downloading). Ενδεχομένως να είναι και λόγο της αναβάθμισης της MIUI 11 από την 10.
  8. Εντύπωση μου έκανε να μπορείς να δεις και για άλλες τράπεζες γι αυτό και απόρησα αλλά και κυρίως πως είναι (ακόμα) δωρεάν. Ευχαριστώ πολύ!
  9. Α, κι εσένα πήρε την ενημέρωση... :wacko:
  10. Για τα Samsung Galaxy Buds τι γνώμη έχετε και σε σχέση με τα Anker Liberty 2 Air ποια να προτιμήσω; Με ενδιαφέρουν και για μουσική και για ομιλία. Συνολικά ποια είναι καλύτερα;
  11. Μέσα από το e-banking της Eurobank υπάρχει μια επιλογή που λέει << Θέλετε να βλέπετε από ένα σημείο τη συνολική εικόνα σας από όλες τις τράπεζες; >> και δείχνει την Alphabank, Εθνική & Πειραιώς (Έχω και στις τρεις λογαριασμό). Από κάτω γράφει << Ενεργοποιώ τη διασύνδεση >> δηλαδή κλικ για ενεργοποίηση. Το έχει προσέξει και κάνας άλλος αυτό αν ξέρει τι παίζει και αν έχει χρέωση;
  12. Το γνωρίζω αυτό κι αυτό επισήμανα στο προηγούμενο ποστ μου και όχι από το ρολόι όπως ισχυρίστηκε ο φίλος. Χειροκίνητα το δοκιμάζω, πως αλλιώς, αλλά δεν... Ναι την εικόνα αυτήν δεν την έχω αφού είμαι με την R805FXXU1ESD6 από όταν το πήρα.
  13. Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους πάντα με υγεία και τύχη! Κάποια στιγμή όταν "καταλήξετε" ποια είναι ιδανικότερη (νυχτερινή λήψη/ταχύτητα/θόρυβος/αξιοπιστία/ποιότητα) εφαρμογή κάμερας για το RN7 βάλτε έναν οδηγό με την αντίστοιχη ώστε να την περάσουμε για εμάς με τους αδαήδες στόκ-ους. :lol:
  14. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία! Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση λογισμικού στο ρολόι απ' όσο έψαξα.
×
×
  • Create New...