Jump to content

makismat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makismat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

makismat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια, εχω κι εγω το p780 εδω κ ενα χρονο αγορασμενο απο etotalk. και εχω προβλημα με το wifi. δεν μπαινει στο ιντερνετ απο πουθενα μεσα ατο σπιτι. πρεπει να παω πανω στο μοντεμ για να πιασω σημα. δεν εχω ιδεα απο αντροιντ γενικα. μπορω να στειλω screens για οτι χρειαστει. και επισης εχω και το s750 , παλι απο κει αγορασμενο, το οποιο εχει προβλημα με την sd card. εκτος οτι δεν την διαβαζει καν, εχω βαλει 2 ηδη μεσα , αλλα φαινεται σαν να τις καταστρεφει γιατι οταν βαζω τις καρτεσ σε αλλα κινητα δεν διαβαζονται... επισης μου φαινεται οτι σερνεται λιγο το τηλ γενικα... παρακαλω βοηθεια γιατι τα χρειαζομαι και τα δυο κινητα
  2. το εκανα κ μου ειπαν να τα στειλω στην Κινα... μπααα .. δεν παιζει. το ηξερα πριν παραγγειλω οτι μπορει να ερθει μια τετοια μερα.. απλα λεω μηπως μπορεςω κ το προσπαθησω απο δω..
  3. καλησπερα σε ολους. ειμαι καινουριος εδω και χρειαζομαι βοηθεια σχετικα με 2 τηλ lenovo που αγορασα πριν 1 χρονο απο etotalk.. τα p780 k s750 k τωρα μου βγαζουν καποια προβληματα αν καποιος τα εχει και τα δουλευει παρακαλω η γνωριζει ας μου κανει pm να του εξηγησω. ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...