Jump to content

EGW4321

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EGW4321

  1. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. χρονια πολλα καλη χρονιά σε όλους με υγεία.
  2. γεια σας και απο μενα και χρονια πολλα με υγεια.μια ερωτηση στο subtitles.gr βγαζει error οταν προσπαθω να κατεβασω εναν υποτιτλο και σε win 7 και σε win 10 υπαρχει καποια λυση σε αυτο;
  3. Ναι μπήκε κατευθείαν για ξεκλείδωμα χωρίς πρόβλημα κανένα.
  4. Καλησπερα παιδες.Μια μικρη βοηθεια αν γνωριζει κανεις. Ξεκλειδωσα τον bootloader ειχα dev rom μεσα και πηγα να περασω την ελληνικη απο το φορουμ το ελληνικοτης miui αλλα το κινητο μαλλον δεν την περασε και οταν κανει το install οταν ανοιγει βγαζει κρας ρεπορτ και δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις καμια βοηθεια για να το διορθωσω?
  5. Καλησπερα και απο μενα και μια ερωτηση κανω το λολπο με τους δυο λογαριασμους και δεσμευει τα χρηματα συνεχεια για 21 μερες.ο λογαριασμος εχει μια χρεωστικη της εθνικης και ο αλλος ενα mail μονο.περασε μονο μια συναλλαγη δυο ευρω.οι λογαριασμοι ειναι καινουργιοι και οι δυο και αυτος με το mail ειναι γνωστου. Γνωριζει κανεις το λαθος?
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μπορώ να φορτώσω το PayPal μήπως υπαρχει αναλυτικός οδηγός για εμάς τους αρχάριους? Και με τους δύο τρόπους?
  7. Καλησπερα εγω προσπαθησα να φορτωσω το balance του paypal σε ενα φιλο με το λογαριασμο μου και τα δεσμευσε για 21 μερες ενω ποιο πριν του εστειλα ενα ασημαντο ποσο και το φορτωσε.τα εκανε επιστροφη αλλα στον λοφαριασμο μου φαινονται δεσμευμενα.γνωριζετε σε ποσο χρονο θα εχουν αποδεσμευθει?
  8. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  9. καλησπερα και απο μενα.πηγα να φορτωσω το paypal με μια pre paid και λεει οτι σε 21 μερες θα γινει η φορτωση.ειδα το βιντεο ποιο πανω σε καποιο ποστ και το εκανα με αυτον τον τροπο.καμια βοηθεια
  10. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση η συνδεση μου ειναι στα 11 mb απλα στην αρχη ανοιγε ολες τις πηγες και ξαφνικα αρχισαν να κολανε.Μαλλον εγινε και update πρωτα και μετα αρχισαν να κολανε.θα δοκιμασω και θα σας πω.ευχαριστω πολυ.
  11. Καλησπέρα και από μένα .μια ερώτηση οι πηγές στο exodus παίζουν σε εσάς? Ενώ έπαιζαν κανονικά άρχισαν να κολάνε.
  12. Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την μπαταρία.μεσα σε δύο ώρες έχει χάσει το 25% υπάρχει και ιός με το ίδιο θέμα και ίσως και η λύση?
  13. Γεια σας και απο μενα.Μια ερωτηση θελω να κανω.Διαβασα απο την αρχη ολο το θεμα και δεν καταλαβα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο οδηγος για root δεν υπαρχει σε lollipop? Ισχυουν ουι και στις αλλες εκδοσεις του s4 η χανετε η εγγυηση χωρις επιστροφη σε αυτο το μοντελο?
  14. Πολυ καλη συσκευη.Καλη επιτυχια σε ολους.:D:D:D
×
×
  • Create New...