Jump to content

BOBO25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BOBO25

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

BOBO25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. BOBO25

    Honor 6

    Εχει δοκιμασει κανεις να μπει στις ρυθμισεις εφαρμογης του Facebook.Aνοιγωντας την εφαρμογη Facebook και πατωντας στις ρυθμισεις ''ρυθμισεις εφαρμογης'' το Facebook παγωνει και θελει restart το τηλεφωνο.Το εχει κανενας αλλος?
  2. BOBO25

    Honor 6

    Για τα δεδομενα δεν το ειχα στο ''παντα ενεργα''.Το wifi ειναι στο ''παντα''.Τη ''βελτιστοποιηση wlan'' να την απενεργοποιησω?Ειναι ενεργοποιημενη
  3. BOBO25

    Honor 6

    Δεν εχω βαλει καμοια εφαρμογη για αυτονομια η γενικα για μπαταρια, και στην εξοικονομηση το εχω στο κανονικο.Oλες οι εφαρμογες ειναι προστατευμενες.Εκτος αν υπαρχει καμοια κινεζικη αν και τις εχω απενεργοποιησει. Το σιγουρο ειναι οτι μολις κλεισει η οθονη κλεινουν τα δεδομενα wifi/3g.
  4. BOBO25

    Honor 6

    Ναι ειναι τσεκαρισμενο.Δυστυχως ανανεωνει μονο οταν ανοιξει η οθονη
  5. BOBO25

    Honor 6

    Γεια σας και απο εμενα.Κατοχος του κινητου περιπου 1 μηνα.Το προβλημα που εχω ειναι οτι το κινητο δεν συγχρονιζει FB,Skype,Mail οταν ειναι κλειστη η οθονη.Εχω βαλει ολες τις εφαρμογες σε προστασια και γενικα εχω κανει τα παντα.Το εχω σε θηκη της Nilkin που κλεινει αυτοματα την οθονη.Εχω απελπιστει με το να πρεπει να ανοιξω την οθονη για να συγχρονισει.Μπορει να βοηθησει καποιος? Κατι που παρατηρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος ειναι οτι μαλλον κλεινει το wifi/3g μολις σβηνει η οθονη.
×
×
  • Create New...