Jump to content

Anonymous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Anonymous

  1. Δε θα αργήσει .Διάβαζα προχθές 'οτι θα λανσάρουν το 2015 στο νεο bond το καινούριο sony z4.

     

    http://www.pcadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/3583895/sony-xperia-z4-uk-release-date-price-specs-rumours-james-bond-ces/

     

    Και στην τελευταία ταινία του (2011-2012) το xperia t δεν είχε;

    Δεν θυμάμαι καθόλου τι είχαν οι ηθοποιοί, αλλά θυμάμαι ότι το t παρουσιαζόταν εδώ ως "το κινητό του james bond".

  2. Πριν κανα 2 μήνες που είχα ξαναβάλει πακέτο δεν ήταν έτσι. Τέλειωνε η χρονική διάρκεια του πακέτου και χρεωνόσουν το ευρώ μόνο αν άνοιγες τα δεδομένα. Γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή είναι καινούρια τακτική της Cosmote;

     

    Είναι αναλόγως πως θα σου τύχει.

    Για σιγουριά, όταν είναι να λήξει το πακέτο (πχ 1 ώρα πριν) κλείνεις τα δεδομένα και αλλάζεις apn ώστε να είσαι εντελώς σίγουρος.

  3. Tην επιλογη για το NFC δεν μου την εμφανιζει φωτισμενη δηλαδη δεν μπορω να την ενεργοποιησω. Επισης δεν μου εμφανιζει την επιλογη για το Lg Pc Suite που σου εμφανιζει εσενα στο τελος. Καμια ιδεα?

     

    Οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές λόγω artmod, στην στοκ οι ρυθμίσεις για το pc suite είναι στο τέλος του μενού των ρυθμίσεων.

    Είσαι σε στοκ kitkat;

  4. Οκ. Άρα ήταν μόνο στο samsung. Καλώς. Στο 1020 δεν το είχα ψάξει αν υπήρχε γιατί τα vodafone branded πέρναν από τα πρώτα τα updates, οπότε δε χρειάστηκε. :)

     

    Εκτός θέματος: ακόμα και στο ativ s, μέχρι τα 8 update 3 υπήρχε το diagnosis, από την 8.1 update 1 (επίσημη) υπάρχει στο μενού, αλλά εμφανίζει μήνυμα σφάλματος κατά την έναρξη και κλείνει. Απλώς πληροφοριακά, συγγνώμη για το εκτός. :)

  5. Ας πω κι εγώ με τη σειρά μου τη γνώμη μου. Σαν κάτοχος σταθερού, λάπτοπ και notebook (ό,τι χειρότερο intel atom με 1gb ram και windows 7+!!), δεν θα έπαιρνα ποτέ ταμπλέτα.

    Ο λόγος είναι ότι για μένα, δεν αξίζει να δώσω 100-200-300 ευρώ απλώς και μόνο για να διαβάζω, να μπαίνω facebook κτλ.

    Ναι, τα tablet έχουν φοβερή φορητότητα και για ταξίδι είναι ό,τι πρέπει (δεν έχει τύχει να ταξιδέψω με διπλανό νεαρό/ή και να μην έχει tablet), αλλά έως εκεί.

    Όλες μου οι δουλειές, από την πιο μικρή που είναι οι εργασίες μέχρι την πιο μεγάλη που είναι τα παιχνίδια, γίνονται στον υπολογιστή, ενώ ένα tablet, με τις δυνατότητες και τη γκάμα του play/app store, είναι ό,τι πρέπει να την τουαλέτα.

    Επίσης, στο διάβασμα που κάνω δεν μπορώ την οθόνη. Είπαμε να είμαστε μπροστά από μία οθόνη για δουλειά ακόμα και στο ελεύθερό μας χρόνο, αλλά όχι και στην ανάγνωση, προσωπικά με κουράζει αφάνταστα + ότι δεν μπορώ να κάνω διορθώσεις με το πληκτρολόγιο ενός tablet. Συνηθισμένος και πάλι στο τυφλό, αδυνατώ να τα βγάλω πέρα με το πληκτρολόγιο που έχουν.

     

    Εν κατακλείδι, δεν βρίσκω λόγο να πάρω ένα tablet έως 9 ίντσες, από κει και πάνω μπορώ - μέχρι στιγμής - εύκολα να κάνω ό,τι θέλω και με ένα λάπτοπ, ενώ τη χρήση ενός tablet μέχρι 9 ίντσες (πχ διάβασμα, παιχνίδια, fb) θα μπορούσα να την κάνω πάρα πολύ εύκολα με την αγορά ενός μεγάλου κινητού που όπως και να το κάνουμε, το κινητό είναι must και έχοντας βολευτεί με τις 4,7-5,0 ίντσες, θεωρώ ότι ένα κινητό 5,5-6,0 θα ήταν ό,τι πρέπει. :)

  6. Καλησπέρα ..καλη χρονια σε ολους..Το πρόβλημα λεγεται LG Security Error .. το τηλεφωνο σε κατασταση root κανει επανεκκινηση και βγαζει αυτό στην οθονη....δεν μπαινει σε διαδικασια download mode αλλα και σε factory reset δειχνει ότι επαναφερει και ξανα παλι η ιδια οθονη .... υπαρχει λυση ?????

    πιθανον το πρόβλημα να εγινε επειδή απεγκαταστησα από το τηλεφωνο 1 -2 εφαρμογες .

    Σας ευχαριστω πολύ για το χρονο σας ..

     

    Το lg security error βγαίνει μετά από διαγραφή εφαρμογής της google χωρίς ξεκλείδωτο bootloader.

    Είσαι σίγουρος ότι δεν μπαίνει σε download/flash mode;

  7. καλησπερα και καλη χρονια παιδια αν καποιος ξερει να ενημερωσει σχετικα με το wind club οχι για υπολοιπο ξερω 19098 σμσ

    για το ποτε ληγουν που πρεπει να δω παιδια??στην ενημερωση δεν λεει ποτε ληγουν εχω 600 και σκεφτομαι να εξαργυρωσω

    2χ300 η να μαζεψω 700 με κινδυνο να ληξουν?:(:(

     

    Κάλεσε το 1263 για να μάθεις πόσους πόντους έχεις μαζί με την ημερομηνία λήξης κι αν κάποιοι λήγουν άμεσα, θα στο πει από πιο νωρίς κατά την κλήση αλλά κανονικά θα είχες λάβει και μήνυμα. Σπάνια μου χει τύχει να λήξουν όλοι μαζί, τις περισσότερες φορές μένει κάποιο υπόλοιπο πόντων.

  8. Δε με καταλαβες καλα μαλλον, τα λεω παλι προς αποφυγη παρεξηγησεων:

    1) Στη wind (ελλαδας) θα πηγαινα ωστε να ελυνα το θεμα με το 3g, το οποιο τελικα το ελυσα μονος μου οποτε και δε θα παω πλεον.

    2) το τελευταιο ερωτημα αφορουσε την αντικατασταση της rom που εχει το κινητο ( η οποια και ειναι της ιταλικης wind) με την επισημη της LG. Για την εγκατασταση αυτης φυσικα και δε θα παω πουθενα αλλα θα το κανω μονος μου, και αν το κανω κιολας αφου το τηλεφωνο πλεον ειναι απολυτα λειτουργικο!

     

    Συγγνώμη, φίλε μου, δεν το κατάλαβα καλά. :)

  9. Το θέλω μόνο ώστε να μην έχω το branded της ιταλικής wind, κατά τα λοιπά το κινητό είναι ΟΚ, ούτε σκαλώματα ούτε τίποτα. Έλεγα μήπως του περάσω όμως καθαρό android για να ξεφορτωθώ και τις μικρες βλακοεφαρμογές που θα έχει λόγω brand

     

    Η wind δεν έχει καμία σχέση με το ότι το κινητό είναι branded στην wind Ιταλίας και σίγουρα δεν θα σου κάνουν τίποτα.

    Εκεί που πρέπει να απευθυνθείς είναι στην procordia που δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αλλάξουν rom.

  10. επειδή δεν κατάλαβα, εγώ έχω ένα φοιτητικό f2g και μία απλή f2g και έχω κάνει προώθηση από την απλή στην φοιτητική,πόσο είναι η χρέωση?

    ευχαριστώ

     

    Όπως σου είπε και ο Βασίλης, αν στο απλό f2g έχεις ενεργοποιημένο πακέτο (πχ 200 λεπτά προς όλους) ή δεν έχεις πακέτο κι έχεις μόνο υπόλοιπο, θα σου τρώει είτε από 200 του πακέτου, είτε 0,40 ευρώ/λεπτό για κάθε κλήση που δέχεσαι στο φοιτητικό.

    Αν δεν έχεις ούτε πακέτο λεπτών, ούτε υπόλοιπο σε ευρώ, τότε η προώθηση δεν θα λειτουργήσει.

  11. Θα έπρεπε να το αναγράφει όμως . Δεν το ανέφερε παρά μόνο αφού πήρε τα στοιχεία μου πρώτα ,απαράδεκτη συμπεριφορά .

     

    Εννοείς ότι δεν αναφέρεται πουθενά η προσφορά στο store;

    Γιατί στο whats new φαίνεται η προσφορά

    With a free Adobe ID, you can now:

    -Unlock Aviary’s complete collection of photo editing supplies – a $200 value free for a limited time and yours to keep forever!

    -Sync your downloaded supplies (including free packs!) and restore anytime

    Also, this version introduces new tools such as Overlays, Vignette, Color and Lighting!

    If you enjoy using Aviary, please take a minute to leave us a nice review. It really helps!

  12. Παιδια καλυσπερα!

    ΑΞιζει το κινητο να το κανω δωρο στην κοπελα μου??Δεν βρηκα κατι αλλο στην κατηγορια σε αυτα τα χρηματα.

    Το εχω βρει στα 109,00 ευρω!

     

    Ευχαριστω για οποια απαντηση και καλη χρονια σε ολους!!

     

    Από τα καλύτερα της κατηγορίας του και ειδικά σ'αυτή την τιμή.

    Με viber, facebook, messenger και δεν κολλάει παρά ελάχιστα στο facebook (λόγω εφαρμογής, όχι κινητού).

    Τώρα, από φωτογραφίες δεν θα έλεγα ότι με εντυπωσιάζει, αλλά για την τιμή του κάνει ό,τι λέει.

  13. Θα σου πρότεινα να το ξηλώσεις το CMS καθώς περισσότερο επιβαρύνει το σύστημα παρά το ωφελεί. Just saying...:)

     

    +1 για το cms, αλλά και το fb είναι από τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές.

    Το viber ίσως σου καταναλώνει τη μπαταρία πιο γρήγορα, αλλά να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας είναι σπάνιο. Κοίταξέ το λίγο περισσότερο, αλλά μην σε αγχώνουν οι αυξομειώσεις εκτός κι αν σου επηρεάζεται και η μπαταρία.

  14. Σήμερα ενώ ήμουν στο δρόμο και πήγα να αυξήσω τη φωτεινότητα της οθόνης επειδή δεν έβλεπα (το εχω στο 60% συνήθως) δε με άφηνε και μου έβγαζε μήνυμα ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι αυξημένη. Και όντως είχε ζεσταθεί αρκετά από πίσω. Μου έκανε εντύπωση μες το κρύο να συμβεί κάτι τέτοιο. Με κάνει και ανησυχώ για όταν θα πιάσουν οι ζέστες! :worry: Έχει συμβεί σε κανέναν σας;;;

     

    Όπως είπε και ο φίλος bill_thes, κάτι θα είχε κολλήσει από πίσω.

    Μην φοβάσαι στη ζέστη, απλώς θα ανεβάζει πιο εύκολα θερμοκρασία αλλά υπάρχει κόφτης οπότε ούτε θα κλείσει, ούτε τίποτα.

  15. Εχω wind και τελικα ηταν ο δευτερος κωδικος που ειπες να βαλω..δεν ξερεις ποσο ειχα στεναχωρεθει για την ταλαιπωρια που θα τραβαγα και γιατι το προσεχω απο την μερα που το πηρα και ειναι σαν καινουργιο.χιλια ευχαριστω για την βοηθεια,αυριο ημουν ετοιμος να το στειλω στην εγγυηση.να εισαι καλα και καλη χρονια να εχεις φιλε μου

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Στον φιλο τον anonymous...!!

     

    Καλή χρονιά να έχεις, φίλε μου. :)

  16. Λοιπον μπηκα στις ρυθμισεις .tethering και δικτυα. Μπηκα εκει που λεει apn και μου εχει σημα μια κεραια και γραφει χωρις apn.ιδεα δεν εχω τι να κανω.

     

    Εκεί που είσαι, θα πατήσεις τις τρεις παύλες να σου βγάλει τις περισσότερες επιλογές , θα πατήσεις το νέα apn που θα σου εμφανιστεί και αναλόγως το δίκτυο που είσαι θα βάλεις το κατάλληλο apn κι ως όνομα βάλε ό,τι θες.

    vodafone: internet.vodafone.gr (για καρτοκινητά)

    wind: gint.b-online.gr ή αν δεν λειτουργεί, gwap.b-online.gr (συστήνεται το πρώτο)

    cosmote: internet

  17. Ο κλασικος amr ειναι δυνατον να εναι τοσο καθαρος που να πλησιαζει πχ συνομιλιες με viber/hangout (με γρηγορο ιντερνετ) ?

    1-2 φορες κατεβασα το κινητο και κοιταξα στην οθονη γιατι νομιζα οτι μπερδευτικα και καλεσα με viber κλπ ενω ειχα καλεσει κανονικα.

    Τοσο καλα ακουγοταν.

     

    Όντως, προσωπικά ακούω καλύτερα με 3G κυρίως, από wind σε wind παρά από cosmote σε cosmote με το "hd".

    Τώρα για το σήμα, να πω ότι στο μισό Κορυδαλλό είναι ανύπαρκτη! Πήγα για ρεβεγιόν σε σπίτια φίλων που μένουν εκεί (θα μάθω περιοχές και θα σας πω :p ) και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το κινητό! Όταν ήταν σε μόνο 3g, έψαχνε δίκτυο και σε 2g πάλι χάλια.

    Επίσης, στο δρόμο προς τα καραβάκια για Σαλαμίνα, πάλι χάλια το δίκτυο.

    Γενικά είμαι απογοητευμένος παρά το φοιτητικό πακέτο.

  18. Καποιος ρε παιδια να βοηθησει και εμενα..?εχω γραψει ποιο πανω για το προβλημα που δεν ανοιγει τα δεδομενα κινητου απο τη στιγμη που εγινε 4.4.2. Η αναβαθμιση εγινε μεσω lg pc suite

     

    Μήπως έχασε το κινητό το apn;

    Πήγαινε ρυθμίσεις, tethering και δίκτυα, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ονόματα σημείου πρόσβασης και δες αν έχει ρυθμίσεις εκεί μέσα.

  19. Στη λίστα με την επεξεργασία φωτογραφίας, θα έβαζα και το Aviary με συν τις πάρα πολλές επιλογές δυνατότητες επεξεργασίας και με πλην, τα συνεχή loading σε κάθε διόρθωση.

    Λογικό είναι να παίρνει κάποια ώρα μέχρι να γίνουν οι αλλαγές, αλλά είναι το μοναδικό μειονέκτημα.

    Επίσης, στο θέμα πάλι της φωτογραφίας, θεωρώ άξιο αναφοράς το Camera360 το οποίο βλέπω ότι κάνει δουλειά σε ativ s και 920 και με πολλές δυνατότητες κι αυτό, επεξεργασίας.

  20. Πριν ένα χρόνο και είχε γύρω στα 400 λεπτά ομιλίας προς όλους με κάθε 10ευρη κάρτα. Τώρα πια έχει γύρω στα μισά (στο περίπου, γιατί μάλλον δε θυμάμαι ακριβώς). Πάντως, πριν ένα χρόνο και, συνέφερε περισσότερο απ' όλα τα προγράμματα, για χρόνο προς όλους, ενώ τώρα συμφέρει αρκετά παραπάνω απ' όλα η vodaphone, για χρόνο προς όλους στις 10ευρες κάρτες.

     

    Το F2G δίνει στους παλιούς συνδρομητές 300 ευρώ με 10 ευρώ ανανέωση και τα 10 ευρώ (δηλαδή 8 και κάτι) μένουν στην κάρτα και με 5 ευρώ έχεις άλλα 200 λεπτά προς όλους.

    Στο Καρτοκινητό vodafone, έχεις 400 προς όλους με αφαίρεση 3 ευρώ στην ανανέωση των 10 και στη συνέχεια, το πακέτο των 200 λεπτών.

  21. Συγγνώμη για το "ωμό", αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

    Εδώ τα πίνουμε για "γκόμενες" μηνών, δεν θα είσαι έτσι εσύ για 6 χρόνια και ύστερα, απ'ότι λες, ότι έχεις κάνει;

    Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό, λυπάμαι.

    Χρονιάρες μέρες, βγες έξω και θα δεις ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, μην είσαι μέσα σπίτι.

    Είτε το θέλουμε , είτε όχι, αυτές τις μέρες κυρίως (αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο) πολύς κόσμος είναι μόνος του και αυτό φαίνεται (πχ το τρόλεϊ είναι γεμάτο με κόσμο στις 10 το βράδυ που πάνε στα σπίτια τους παραμονή και Χριστούγεννα;;;;!). Γι'αυτό δεν έχεις τίποτα να χάσεις από το να βγεις έξω και άσε τα "έκανα το ένα, έκανα το άλλο". Ξεκίνα από την αρχή, έχασες σε μία πίστα, δεν τελείωσε το παιχνίδι. ;)

     

    ΥΓ: Πήγαινε κάνε Χριστούγεννα με τους δικούς σου, βγες με έναν συγγενή σου, μην χαλιέσαι.

    ΥΓ2: Όπως έλεγε και ο Ross, Just take the pants off and we'll have some fun.. :p :cool:

×
×
  • Create New...