Jump to content

iKotsen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iKotsen

  1. Να είσαι καλά DINFUN. Έχεις ένα δίκιο. Δεν έκανα διευκρίνηση ότι δεν ισχύει για iPhone στην Ελλάδα.
  2. Όχι... To AppleCare το αναλαμβάνει καθαρά η Apple με τα Apple Store της ανά τον κόσμο. Επίσημο retailer στην Ελλάδα είναι η InfoQuest αν δεν κάνω λάθος και αναλαμβάνει τα πάντα σε θέμα εγγύησης και τέτοια... Αλλά όχι σε θέμα AppleCare.
  3. Το AppleCare δεν ισχύει στην Ελλάδα καθώς για να το έχεις πρέπει να πας σε κάποιο Apple Store σε περίπτωση που χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις. Αν είσαι εξωτερικό τότε σε καλύπτει κανονικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύει η εγγύηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου είναι 2 χρόνια...
  4. 1η Απάντηση: Για να διορθώσεις το γράμμα που θες κράτα το δάχτυλο σου παρατεταμένα πάνω στην οθόνη και μετακίνησε το στο γράμμα που έχεις κάνει λάθος. 2η Απάντηση: Αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο Multitasking. Για να κλείσεις τις εφαρμογές πάτα διπλό κλίκ στο Home Button και σύρε προς τα πάνω τις εφαρμογές που θές να κλείσεις.
  5. Έκανα JailBreak στο 6 Plus και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Πρόσεχε μόνο τα Tweaks που θα περάσεις γιατί θα έχεις θέματα αν περάσεις κάποια μη συμβατά. Ψάξε να βρεις ποια είναι συμβατά tweaks στο καινούριο iOS.
×
×
  • Create New...