Jump to content

Xrysiko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Xrysiko

  1. Καλησπέρα!! Είμαι με τη Cm12 απο needrom και ενω είναι πολύ userfriendly είναι γεμάτη bugs...ποια rom μου προτείνεται να βάλω και τι πρεπει να κάνω για να την περάσω? (κλασσικά wipes απο twrp?) Ευχαριστώ.
  2. Χαιρετώ την παρέα και θέλω μια χάρη! Επειδή με ένα ατύχημα έσπασε η οθόνη του κινητού και λόγω capital αυτές τις μέρες μου ήρθε το ανταλλακτικό γνωρίζεται κάποιο κατάστημα ή κάποιον ειδικό που θα μπορούσε να μου την αλλάξει κατά προτίμηση στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας?
  3. Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πως θα επιλεξω default εφαρμογές στη μαμά Ρομ? Π.χ Browser, file reader, etc.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα εδώ και 4 μήνες το Coolpad F1 για την αδερφή μου και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη. Τώρα θα πάρω και εγω κινητό και σκέφτομαι το F2, αξίζει ή καλύτερα το F1? Ή μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο το πολύ μέχρι 200Ε?
  5. Μάγκες ξανακάνω ερώτηση σήμερα και περιμένω ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί δύο φορές που έγραψα κανένας δε φιλοτιμήθηκε αλλά δεν πειράζει. Λοιπόν θέλω να μάθω απο εσάς που είστε γατόνια άν έχει βγει update μαμίσιο(official coolpad) με την 4.4 για Ευρώπη και αν ναι από που την κατεβάζω και τί πρέπει να προσέξω όταν την περάσω. Ρωτάω για μαμίσια γιατί προσωπικά μου αρέσει πολύ το UI της ρομ και το μόνο θέμα μου είναι τα μηνύματα και κυρίως η πίσω κάμερα. Ευχαριστώ Καλή Πρωτοχρονιά!
  6. Κάποια απάντηση σε αυτό παρακαλώ;
  7. Καλησπέρα παιδιά...έχει βγεί official update 4.4.4? και αν ναι πως την κανω install online αν γίνεται γιατί δεν θέλω να την κατεβάσω να την κάνω install σε sd κτλπ...
  8. Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα το κινητό. Το αγόρασα απο εδώ http://www.aliexpress.com/store/616946. Το κινητό ήρθε σε 20 μέρες ο πωλητής άψογος. Εκ πρώτης όψεως το κινητό φυσάει αν και με προβληματίζουν λίγο τα κινέζικα και η έλλειψη μετάφρασης. Επίσης η συσκευή έχει και εφαρμογή superuser άρα λογικά ειναι rootαρισμένη. Θέλω να ρωτήσω τα εξής. 1) Η εγγύηση που διαθέτει καλύπτεται στην ελλάδα για επισκευή στην Arvato οπως αναφέρει ως service center στο site της η coolpad? 2) Εάν περάσω κάποια custom rom το κινητό υπάρχει περίπτωση να χάσει την εγγυησή του ή να brickaριστεί. 3) Υπάρχει official update της ρομ του κινητου για 4.4 και αν ναι πως μπορω να την περάσω? 4) Ποια ρομ θα προτείναται εσείς και γιατί? Πολλά τα ερωτήματα το ξέρω ελπίζω να με καταλάβετε και να βοηθήσετε!!!
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλα μάταια, μετά έψαξα κατι fixes αλλα δεν έκαναν κάτι και είναι κρίμα ένα τόσο καλό rom να έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα...Λες να αλάξω το encryption του modem σε wpa-2 ή να παίξω με κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου?
  10. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Καταρχήν συγχωρέστεμαι που αναρτώ off-topic thread αλλα αντιμετωπίζω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είναι κοινό σέ πολλούς που έχουν περάσει το cm11 rom στο κινητό τους. Το πρόβλημα είναι αυτό με το wifi. Ενώ όλα λειτουργούν άψογα στο κινητο(LG P700) το wifi ενώ αναγνωρίζει το δίκτυο δεν συνδέεται. Επίσης έχω δοκιμάσει όλα τα wipes pre-installation αλλά τζίφος. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει πως μπορει να λυθεί το πρόβλημα ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη.
  11. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Είμαι νέος στο φορουμ και ακολούθησα όλες τις οδηγίες των παιδιών και πέρασα με επιτυχια το cm11. Το πρόβλημά μου είναι ότι αναγνωρίζει το wifi του περνάω τον κωδικό και δεν συνδέεται.(Το ίδιο προβλημα και όταν του πέρασα την έκδοση liquidsmooth.) Τί να κάνω?
×
×
  • Create New...