Jump to content

Pyrimachos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pyrimachos

  1. Αυτες που εχει το link,ειναι οντως καλες.Λεω απλα καλες,γιατι σε συγκριτικο στο youtube,με το s5 νομιζω,ηταν κατι παραπανω απο εμφανης η ποιοτητα.Θα μπορουσα να πω,οτι οι φωτο του m8, σε εκεινο το συγκριτικο,σχεδον pixelιαζαν....:worry:
  2. Τωρα κοιτουσα κριτικες για το htc m8.Εχει σχεδον ολα οσα ψαχνω,αλλα παντου υπηρχε το θεμα της καμερας.Τοσο κακη ειναι?
  3. για Κινα τι εχουμε? για G3 εχω διαβασει/ακουσει διαφορα.:confused:
  4. Καλησπερα σε ολους. Απευθυνομαι σε σας,γιατι απ οτι βλεπω στα thread,ασχολουνται αρκετα μελη με την σωστη επιλογη συσκευης.Ηρθε η ωρα να στειλω στον αγυριστο το experia Z,που ειχα,γιατι πραγματικα δεν παει αλλο.Το κινητο απλα με υπεραπογοητευσε,επανεκκινησεις χωρις λογο,να ζεσταινεται σαν παλαβο,κουραστηκα! Αναζητω τον διαδοχο του,παντα σε android,αρκει φυσικα να ΜΗΝ ειναι sony... Τι ζητω? -fhd οθονη και ανω...αλλα και απλα fhd αρκει. -οθονη απο 5' και ανω...οχι πολυ πανω,αντε μεχρι 5,5. -αν δεν εχει υποστηριξη sd,αν εχει χωρητικοτητα τουλαχιστον 32gb. -Απαραιτητη η παρουσια ραδιοφωνου,γιατι ειναι πολλες οι μετακινησεις με ΜΜΜ. -Να ειναι 4G φυσικα. -να εχει μπαταρια,ικανη να ανταποκριθει για μια ολοκληρη μερα,σε μετρια χρηση και ανω,δηλαδη ραδιοφωνο-internet. -μνημη ram τουλαχιστον 2gb... Περιμενω προτασεις!
×
×
  • Create New...