Jump to content

makis1024

Members
  • Δημοσιεύσεις

    603
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makis1024

  1. https://disk.yandex.ru/d/mB8YdmPr-QTwvw/sbx_x96max_plus2_aosp_54_15.zip Το x96 air P3 , παίρνει το ίδιο λογοσμικό με το x96 max plus 2 , αρχική έκδοση με το 1000 lan.
  2. Μπορεί βέβαια και η μακροχρόνια τροφοδοσία μέσω USB θήρας να δημιούργησε το πρόβλημα.
  3. Αυτό σου λένε και τα παιδιά. Βάλε το device info hw από Playstore και δες τι επεξεργαστή έχεις Rockchip ή amlogic.
  4. Σε όλη την οικογένεια των "καλών" TV Box (Vontar x3, HK1 Box , h96 max x3) έχει αναφερθεί, όπως λες το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και εναλλακτικά ή βάζεις κόλλες στην μητρική ή του δίνεις ρεύμα μέσω USB θήρα. Στο Χ96 max plus δεν βλέπω κάποιος να έχει πρόβλημα , απλώς αναφέρει ότι μπορείς εναλλακτικά να το τροφοδοτήσεις μέσω USB θήρας. Άλλο να το κάνω εγώ επειδή ξέμεινα από τροφοδοτικό και άλλο να με αναγκάζει η χάλια υλοποίηση του tv Box.
  5. Δες και αυτό το post του συμφορουμίτη μας. Εάν πιάνουν τα χέρια σου πιστεύω θα σε βοηθήσει και αυτός. Ποιοτικό δεν το λες με τέτοια τσαπατσοδουλειά . Αλλά οκ εάν γίνει η δουλειά σου why not. https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=978030&view=findpost&p=113777126
  6. https://androidpctv.com/h96-max-w2/ 100 lan γράφει. Όσο για το Tanix W2 , μια από τα ίδια, 100 lan. https://tvboxstop.com/tanix-w2-android-tv-box
  7. Ναι γίνεται κανονικά σε Fullscreen επιπλέον με microG μπορείς να κάνεις login κανονικά στον YouTube λογαριασμό σου.
  8. Ξεπερασμένο δεν μπορείς να πεις ένα κουτί με s905x4 , ελλειπείς σε Ram / Rom ναι , ξεπερασμένο όμως όχι.
  9. 2nd gen είναι , όχι το αρχικό. Σε σχέση με το mi tv stick 4K , το θεωρώ καλύτερο. S905x 4 , εάν δεν έκαναν και τσιγκουνιές σε Ram/Rom , τα mecool θα πήγαιναν για ψάρεμα.
  10. O s905Y4 δεν έχει δείξει να έχει ιδιαίτερα θέμα με θερμοκρασίες.
  11. Με Mi tv stick 4K θα είναι μια χαρά , εάν το θέλει μόνο για αυτά. Στα 43€ στο skroutz.
  12. Που κολλάνε οι Ρώσοι; δουλεύει δεν δουλεύει το Bluetooth με Coreelec. Η μαμά Rom (εάν υπάρχει γιατί μερικά μποξάκια μέχρι πρότινος δεν είχαν καν μαμά Rom Public) θα δείξει προς τα πού θα κινηθεί το παλικάρι. Διότι android λογισμικό θα δουλέψει κατά 95% και όχι Coreelec. Τι πιο εύκολο από το να κρατήσει Backup όλης της Slimbox Rom , να δοκιμάσει μαμά Rom , βλέπει Bluetooth λειτουργία που είτε δουλεύει και δοκιμάζει άλλη custom Rom , είτε δεν δουλεύει και γυρίζει στην Slimbox που είναι τώρα μέσω TWRP. Επί του πρακταίου , σφραγίδες και παράσημα δεν λένε κάτι από μόνα τους , όταν δεν συμβαδίζουν με την λογική. Ούτε θα πάμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Πατρών.
  13. Στην θέση θα κρατούσα Backup μέσω TWRP το Data Partition και θα του έβαζα μαμά Rom να δω τι παίζει με το Bluetooth. Και μετά αναλόγως θα έπρατα. Μου φαίνεται κουλό ο slimhouse να μην έχει προνοήσει για Bluetooth Driver στο A95X F3. Εδώ είναι η μαμά Ρομ. https://disk.yandex.ru/d/8tk8dBd95Lz5kg
  14. Ναι. Το θέμα δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζει το control, αλλά δεν δουλεύει σωστά το Bluetooth του box , αφού ανοίγει και κλείνει χωρίς να βρει κάτι και δεν κάνει σωστή αναζήτηση. Με ποιά slimbox είσαι;
  15. Εδώ τι γράφει; επειδή δεν φαίνεται καθαρά;
  16. Από ότι κατάλαβα έχεις το A95x F3. Ούτε το Air ούτε το slim. Σωστά; Εάν ναι, αυτό βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μια με Mediathek και μια με Realtek wifi chip. Εάν επέλεξες λάθος Slimbox, μπορεί να ταιριάζουν οι wifi driver , αλλά να κλωτσάνε οι Bluetooth Driver. Μια φωτογραφία από το box και της μητρικής του θα μας διαφώτιζαν.
  17. Σου απάντησα ήδη από την Τρίτη φίλε μου. https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7228057
  18. Έχεις USB male to male , δηλαδή USB αρσενικό σε αρσενικό; Εάν η απάντηση είναι ναι πάρε την Rom του slimhouse την τελευταία από εδώ. https://disk.yandex.ru/d/bPOLwwym45nCmQ/sbx_vontar_x3_aosp_54_14.zip Την τελευταία slimbox 54.14 AOSP Και εδώ οι οδηγίες του @gatos814 ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ AMLOGIC TV BOXES ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ USB ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ USB) ΣΕ WINDOWS.... Πριν απο σχεδον ενα μηνα ειχα δωσει ενα ''how to'' για να φορτωσει το νεο λογισμικο στο μποξακι του ο @kos26k... https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7018871 Θα γενικευσω λοιπον τις οδηγιες για ολα τα Amlogic μποξακια... Παμε.... Εγκαταστηστε σωστα το εργαλειο φλασαρισματος (κατα προτιμηση to UBT v2.2.3.3 ) προσεχωντας αναλογως ποια βερσιον windows εχετε να εχουν εγκατασταθει σωστα οι drivers... https://mega.nz/file/Z4MmhRSJ#jwHSKpDhxq1Wmg4CW5DMxhoajuHobue-RmbdK4xcp44 Κατεβαζετε το λογισμικο που ειναι για το μποξακι σας και αν χρειαστει το ξεζιπαρετε ... Στο UBT θα πρεπει παντα να φορτωνετε ενα αρχειο που ειναι σε μορφη .img Λοιπον... Ανοιγετε το ubt φορτωνετε το λογισμικο και πατατε ''start''... Βαζετε το καλωδιο πρωτα στον υπολογιστη και μετα στο μποξακι στην θυρα USB 2.0 (εκτος απο καποια συγκεκριμενα μποξακια που η διαδικασια για να γινει χρειαζεται την θυρα USB 3.0) Αν χρησιμοποιειτε σταθερο υπολογιστη χρησιμοποιηστε παντα μια θυρα usb 2.0 απο τις πισω... Αν χρησιμοποιειτε λαπτοπ ... μολις βαλετε το καλωδιο στο μποξακι βαλτε και το καλωδιο ρευματος (ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ) και περιμενετε να τελειωσει η διαδικασια! Μολις πρασινισει η μπαρα φορτωματος και φτασει στο 100% ...απλα βγαλτε το καλωδιο USB και συνδεστε το μποξακι σας στην οθονη σας για να δειτε το αποτελεσμα...! Προσοχη ....! Δεν ξεχναμε...! !!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ HDMI TOY !!! Καλη επιτυχια! EDIT : Αν χρειαστει και δεν φορτωνει το λογισμικο (συνηθως σε custom λογισμικα) δοκιμαστε να πατησετε πρωτα το reset κουμπακι και μετα να ξεκινησετε ολη την διαδικασια!
  19. Πάρε φακό και δες το χρώμα της μητρικής, από κάτω ανάμεσα στις γρίλιες, είναι πράσινη ή μπλε η μητρική;
  20. Ξεκινάμε με την αναγνώριση του wifi chip, βάλε το device Info HW και δες τι σου γράφει στο wifi chip. Για ΌΛΑ έχει βγάλει ο slimhouse custom Rom.
  21. Μάλλον μπορούμε να αναμένουμε θεαματικό άλμα από τον s905x4 στον s905x5 που θα βγει μέχρι τον Ιούνιο του 2024. https://androidpctv.com/amlogic-s905x5/
  22. Όταν λες ποιότητα τι εννοείς ; πιστεύεις δηλαδή ότι σε μνήμες , μητρική , wifi chip , κολλήσεις θα δεις διαφορά; Την πιστοποίηση πληρώνεις και τίποτα άλλο. Άσε που είναι και ATV και δεν είναι εύχρηστο , προσωπικά για εμένα μιλάω.
  23. Χάνεις σε επεξεργαστική ισχύ , κερδίζεις σε πιστοποιήσεις. Ο s928 είναι πάνω από τον s922 και σαφέστατα πιο πάνω από τον s905x4.
  24. Άραγε τι να απέγινε εκείνος ο καρχαρίας HK1 box που παίρνει όλες τις custom roms ακόμα και εκείνη του Vortex με πλήρη λειτουργία Wifi και μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας; και σε ενυδρεία για χρυσόψαρα; Η τιμή του είναι καλή αφού ; κάποτε ήταν η επιτομή των tv box , πως κατέληξε έτσι; Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €48.88 64%OFF | HK1 BOX Smart TV BOX Amlogic S905X3 Android 9.0 1000M 4GB 64GB 128GB 2.4G&5G Dual Wifi 3D BT 8K 4K Media Player Set Top Box https://a.aliexpress.com/_msWGCyC
×
×
  • Create New...