Jump to content

spithas95

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spithas95

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

spithas95's Achievements

  1. Σίγουρα με 5 χρόνια χρήσης και απο το redmi note 4x πλέον το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Θέλω να δοκιμάσω και το Oxygen για να έχω ενα μέτρο σύγκρισης. Σε σχέση με το δικό μου στην κάμερα και τα 2 θα έχουν αρκετά αισθητή βελτίωση. Το θέμα είναι αν το 8t εκτός του oxygen που είναι υποκειμενικό υπερτερεί καπου αλλού σε σχέση με το Poco f3.
  2. Έπειτα από 3.5 χρόνια με το mi 6 σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του Poco f3 ή του OnePlus 8t. Σίγουρα εχω συνηθίσει το miui και δεν είχα παράπονα αλλά θέλω να δοκιμάσω και αυτό το oxygen που ακούω απ' όλους τα καλύτερα. Κερδίζει σε κάποιο άλλο τομέα το 8t ή μονο το λογισμικό του μπορεί να θεωρηθεί το κυριότερο ; Αυτά που με ενδιαφέρουν μετα είναι κάμερα και οθόνη. Επεξεργαστής, μνήμη και λοιπά χαρακτηριστικά ειναι σχεδόν ίδια. Και τελευταία ερώτηση, αξίζει αυτή η αναβάθμιση πιστεύετε απο το mi 6 ; μόνο σε κάμερα δεν με ευχαριστεί, σε ολα τα αλλα είμαι ικανοποιημένος 100%
  3. ευχαριστω spinterman ετσι θα κανω τελικα, απλα ηθελα μια γνωμη γτ ειναι λιγο εκνευριστικο να πηγαινουν ολα καλα και να σου πεταει κατι κινεζικα σε καποιες περιπτωσεις.. και κατι τελευταιο. ρε παιδια φακελους πως δημιουργουμε στην αρχικη οθονη ? εχω ψαξει ολο το κινητο και δεν μπορω να το βρω
  4. οπως ειδα μεταφερθηκε εδω το θεμα, συγνωμη που ανοιξα ενα αλλο! διαβασα παραπανω κατι για αλλο ROM. Το εχει κανει καποιος ? γιατι δεν ξερω απο αυτα θα ηθελα να μου εξειγησει τι να ψαξω και τι ειναι ROM & VIBE UI ?
  5. καλημερα σας παιδια, ειμαι νεος στο forum και μου ηρθε επιτελους το νεο μου κινητο αλλα εχω ενα μπερδεμα λογο! επειδη δεν σκαμπαζω και πολλα απο κινητα ακουστε να δειτε οταν το ανοιξα διαλεξα λοιπον ελληνικα αλλα οταν πηγα στις ρυθμισεις τα μισα ηταν ελληνικα και τα αλλα μισα αγγλικα. εκτος αυτου πηγα στο system update και ειδα κατι για VIBE UI. τι ειναι αυτο και γιατι δεν εχει καποια χαρακτηριστηκα του ANDROIT ? ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...