Jump to content

pdimitriosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pdimitriosgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

pdimitriosgr's Achievements

  1. ξέρει κάποιος αν υπάρχει επίσημο site της realme για να κατεβάζεις official global roms για τα κινητά της
  2. Το να πω, ότι είναι πολύ γρήγορο, ανταποκρίνεται άμεσα σε ότι και να κάνεις όσες ανοιχτές εφαρμογές κι αν έχεις είναι περιττό να το πω, με αυτό τον επεξεργαστή που έχει, η οθόνη έχει πάρα πολύ όμορφα χρώματα και τρομερή ανάλυση, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η αυτονομία της μπαταρίας, στο προηγούμενο κινητό μου το realme gt γύριζα από τη δουλειά το μεσημέρι είχα 20% μπαταρία ενώ με αυτό έχω 80%, το μόνο αρνητικό επειδή δεν υπήρχε σε global έκδοση το πήρα με κινέζικη έκδοση και θέλει κάποιες παραμετροποίησης
  3. Εδώ και 5 μέρες έχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο κινητό
  4. pdimitriosgr

    Honor 6

    Εδώ και λίγες μέρες μου σβήνει το κινητό από μόνο του ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη. Όταν πατάω το κουμπί για να το ανοίξω φορτώνει για λίγα δευτερόλεπτα τη μαύρη οθόνη που γράφει Honor και μετά ξανασβήνει. Όπως είναι απενεργοποιημένο αν βάλω το βύσμα του usb για να φορτίσει ανάβει από μόνο του το κινητό χωρίς να πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης και λειτουργεί κανονικά. Μόλις βγάλω το usb σβήνει μετά από λίγο. Υ.Γ Η μπαταρία πριν από αυτο το πρόβλημα μου κράταγε περίπου δύο μέρες με μία ώρα λειτουργίας σε παιχνίδια την ημέρα.
  5. pdimitriosgr

    Honor 6

    καλησπέρα είμαι τώρα στην 6.3.16 και θέλω να περάσω στην 6.5.16 μπορει καποιος να με βοηθήσει γιατί δεν βρίσκω πλέον στης ρύθμισής την τοπική ενημέρωση. αν μπορείτε να μου πειτε λίγο αναλυτικά, αν πρεπει να βάλω τα αρχεία του update στο φάκελο dload αν χρειάζεται να αλλαξω όνομα αν θέλει αποσυμπίεση ευχαριστώ
  6. pdimitriosgr

    Honor 6

    έχω εγκατεστημενη EMUI3.1_H60-L02_6.2.1 Android 5.1.1 και θέλω να κάνω εγκατάσταση Android 6.0 Marshmallow EMUI 4 προσπάθησα από διάφορα site να την κατεβάσω αλά δεν ξέρω ούτε τη κατέβασα :lol: ούτε τα κατάφερα να κάνω εγκατάσταση. Μπορεί καποιος να με βοηθησει με κάποιον οδηγό. Ευχαριστώ
  7. pdimitriosgr

    Honor 6

    sory επειδη είμαι ον λίγο άσχετος προσπαθούσα να κάνω εγκατάσταση χωρίς να αποσυμπιέσω το αρχειο, το αποσυμπίεσα και όλα είναι οκ ¨)
  8. pdimitriosgr

    Honor 6

    το ξανά κατέβασα 2 φόρες και εξακολουθεί να μου βγάζει fail στην εγκατάσταση
  9. pdimitriosgr

    Honor 6

    καλησπέρα έχω το honor 6 EMUI3.1_H60-L02_6.1.1 και προσπαθώ απεγνωσμένα εδώ και μέρες να περάσω την H60_EMUI3.1_Android5.1_6.2.1 που την κατέβασα από το επίσημο site άλλα μου βγάζει συνεχεια fial καμιά ιδέα ?
  10. pdimitriosgr

    Honor 6

    έχω την Β313 και κάνω έλεγχο για ενημερώσεις και μου λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις, πως μπορώ να κάνω και εγώ την καινούρια αναβάθμιση.
  11. ψάχνω ενα καλώ πρόγραμμα "αντικλεπτική προστασία" για το κινητό μου, η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλά άλλα με κανένα δεν έμεινα ευχαριστημένος, το πρόβλημα είναι ότι όταν είναι εκτός wifi ή δίκτυο από τον παροχέα δεν μπορείς να εντόπισης το κινητό, (και σιγά μην ο κλεφτής στα έχει ανοικτά) ξέρη κανένας κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να ενεργοποίησις δικτιο wifi και GPS με γραπτό μήνυμα sms ή με κάποιο άλλο τρόπο, ευχαριστώ !!!
  12. pdimitriosgr

    Honor 6

    γιατί να αγοράσεις άλλο φορτιστή? αγόρασε καλύτερα ένα αντάπτορα από ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό δες φώτο http://i62.tinypic.com/zsob9x.jpg
  13. pdimitriosgr

    Honor 6

    επειδή το προεγκατεστημένο πρόγραμμα αντικλεπτικής προστασίας δεν μπορούμε εδώ στην Ελλάδα να το χρησιμοποιήσουμε, ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα, αλλά μην είναι σαν και αυτά που μόλις δεν έχεις wifi δεν μπορείς να το εντοπίσεις (λες και ο κλέφτης θα σου ενεργοποιήσει το wifi για να τον εντοπίσεις)
  14. pdimitriosgr

    Honor 6

    υπάρχει κάποιος φορτιστής στην ελληνική αγορά που να κάνει για το honor6? αν ναι ποιος και από που :)
  15. pdimitriosgr

    Honor 6

    ρε παιδιά να ρωτήσω αν σας συμβαίνει και σε σας αυτό, παρατήρησα ότι όταν τραβά φωτογραφία με auto flash, της περισσότερες φορές η φωτογραφία είναι πάρα πολύ φωτισμένη σε σημείο να φαίνεται λες και έχεις τραβήξει την φωτογραφία μέσα σε ομίχλη, σας συμβαίνει και σε εσάς αυτό?
×
×
  • Create New...